<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

hinnoittelulaskuri

Grano 3D julkaisi hinnoittelulaskurin

Julkaisimme 3D-hinnoittelulaskurin osoitteessa https://laskuri.grano3d.fi/3D/

 

3d hintalaskuri kuva.png

 

Hinnoittelutyökalumme helpottaa arvioimaan 3D-tulostuksen kustannuksia. STL-tiedoston tulostuskelpoisuus tarkistetaan automaattisesti ja se myös korjataan, mikäli ongelmia havaitaan. Saat tarkistuksesta raportin, joka helpottaa ongelmakohtien paikantamista. Tarkistettu ja korjattu tiedosto on useimmiten suoraan tulostuskelpoinen, vaikka pieniä virheitä malliin vielä jäisikin.

 Kaikki viisi omaa 3D-tulostustekniikkaamme: SLS-, FDM-, CJP, Multijet- ja Polyjet-tulosteet ovat laskettavissa laskurillamme. Kokoonpanojen, suurien protomallien sekä erityisesti SLS-sarjojen tarjoukset saat edelleen parhaiten suoraan yhteyshenkilöiltämme. Laskuria voidaan käyttää 1-10 kappaleen piensarjojen laskentaan ja SLS-tulosteisiin voidaan laskettaa suoraan mukaan myös mallien värjäys. Suuremmat SLS- ja SLA- sekä DMP-metallitulosteet lasketaan aina erikseen yhteyshenkilön toimesta.

Hinnoittelulaskuri ei vaadi rekisteröitymistä ja on turvallinen käyttää. Yhteystiedot täytettyäsi lähetämme tarkistusraportin ja hinta-arvion sähköpostitse välittömästi. Tiedostoa ei tallenneta palvelimelle hinnan tarkistuksen yhteydessä, vaan se tallentuu vasta kun tarjouspyyntö tai tilaus tehdään. Tiedostot säilyvät palvelimella kaksi tuntia, minkä jälkeen ne poistuvat automaattisesti palvelimelta. Laskuri antaa siis mahdollisuuden tilata 3D-tulosteet tarvittaessa myös heti. Tilauksen jälkeen yhteyshenkilömme lähettää aina erillisen tilausvahvistuksen kahden tunnin kuluessa tilauksesta, mikäli yrityksen laskutustiedot löytyvät asiakasrekisteristämme.