<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Kovat ja joustavat kappaleet piensarjatuotantoon

Joustavat, sitkeät ja lämpöä sekä kulutusta hyvin kestävät kappaleet soveltuvat erinomaisesti vaativiin toiminnallisiin malleihin ja lopputuotteisiin.

 

Vaativiin toiminnallisiin malleihin sekä lopputuotteisiin (SLS)

Joustavat, sitkeät ja lämpöä sekä kulutusta hyvin kestävät kappaleet soveltuvat erinomaisesti vaativiin toiminnallisiin malleihin ja lopputuotteisiin. Myös snap-liitokset ja saranat saadaan tehtyä kestäviksi.

Kappaleet ovat lähes ruiskupuristeisiin verrattavissa ja tulostusnopeuden ansiosta niitä voidaan valmistaa entistä isompia sarjoja.

Nämä korkealaatuiset ja tarkkuutta vaativat 3D-tulosteet toteutetaan SLS-tekniikalla, jossa termoplastinen muovijauhe sintrataan laserin avulla yhteen. Jauhetta siis sulatetaan kerros kerrallaan. Tekniikka on valmistustapana edullinen.

  • vaativiin toiminnallisiin malleihin ja lopputuotteisiin
  • lähes ruiskupuristeeseen verrattava lopputulos
  • nopea toimitusaika
  • edullinen valmistustapa
  • maksimikappaleen koko 550 x 550 x 750 mm
sls.png
tilaa_mallikappale_2.png

Kun hahmottelet uutta konseptia tai ideaa, yksi tärkeimmistä asioista on se, miltä lopputuote tulee tuntumaan kädessä. Materiaali, paino sekä ulkonäkö ovat ne tekijät, jotka puhaltavat ideasi eloon.

Tilaa meiltä 3D-tulostettu mallikappale ja muuta ideasi konkreettisemmaksi.

TILAA MALLIKAPPALE

 

Jätä tarjouspyyntö

Kysyttävää?

placeholder.png

Tony Puronranta
+358 43 825 7659
tony.puronranta@grano.fi