<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tarkat ja suuret kappaleet

SLA-tekniikalla valmistetaan usein toiminnallisia protoja, master-malleja muottien tekoon sekä jossain määrin piensarjoja. Tekniikka sopii parhaiten pieniä yksityiskohtia ja hyvää pinnanlaatua vaativiin kohteisiin.

 

Nopeutta ja erinomaista resoluutiota (SLA)

SLA-tekniikalla valmistetaan usein toiminnallisia protoja, master-malleja muottien tekoon ja jossain määrin piensarjoja. Tekniikalle on tyypillistä nopeus ja erinomainen resoluutio. Tekniikka sopiikin parhaiten pieniä yksityiskohtia ja hyvää pinnanlaatua vaativiin kohteisiin.

SLA-tekniikassa materiaali kovetetaan UV-laservalolla kerroksittain. Tulostukseen käytettävä tukimateriaali on neste, jonka vuoksi jälkikäsittelyyn kuuluu kappaleen pesu ja jälkikovetus UV-kaapissa. Valmiit kappaleet voidaan pintakäsitellä.

  • nopea valmistustapa
  • erinomainen resoluutio
  • valmiit kappaleet voidaan pintakäsitellä
  • maksimikappaleen koko on 1500 x 750 x 550 mm
tilaa_mallikappale_2.png

Kun hahmottelet uutta konseptia tai ideaa, yksi tärkeimmistä asioista on se, miltä lopputuote tulee tuntumaan kädessä. Materiaali, paino sekä ulkonäkö ovat ne tekijät, jotka puhaltavat ideasi eloon. 

Tilaa meiltä 3D-tulostettu mallikappale ja muuta ideasi konkreettisemmaksi.

TILAA MALLIKAPPALE

 

Jätä tarjouspyyntö

Kysyttävää?

placeholder.png

Tony Puronranta
+358 43 825 7659
tony.puronranta@grano.fi