Takaisin


Grano on toteuttanut kevään aikana yhteistyössä Amos Rexin kanssa videomuotoisen sisältökokonaisuuden, joka on tarjonnut harvinaislaatuisia pääsylippuja Blick-näyttelyn kulissien taakse. Nyt näyttely on valmis ja voit vaeltaa sen väreihin Amos Rexin museonjohtaja ja toimitusjohtaja Kai Kartion johdattelemana.

Millaisia mietteitä Amos Rexin museonjohtaja ja toimitusjohtaja Kai Kartiolla on Blick-näyttelyn avautumisen jälkeen? Entä minkälainen merkitys on yhteistyöllä Granon kanssa?

Yllä olevalla videolla Kartio johdattelee aistimaan valmistuneen Blick-näyttelyn tunnelmaa. Kartio kertoo yhteistyön Granon kanssa näkyvän monessa eri toiminnan aspektissa. "Grano ymmärtää niitä erityisiä haasteita, mitkä liittyvät monipuolisen toimijan erinäköisiin toimintakenttiin, niin kuin Amos Rexillä", Kartio toteaa.

Amos Rexin museonjohtaja ja toimitusjohtaja Kai Kartio"Grano on Amos Rexin hyvin tärkeä yhteistyökumppani", Amos Rexin museonjohtaja ja toimitusjohtaja Kai Kartio sanoo.

Granon ja Amos Rexin toteuttama videosisältökokonaisuus on seurannut näyttelyn rakentumista eri vaiheissa aina suunnitteluvaiheesta valmiiseen näyttelyyn asti.

Jos jokin osioista on jäänyt katsomatta, löydät ne alta:

Case Amos Rex - Parempaa digitaalista työergonomiaa Granon EMMi-aineistonhallinnan avulla

Case Amos Rex - Grano herättää Blick-näyttelyn henkiin

Case Amos Rex - Gallery Guide syntyy Granon painossa

Case Amos Rex - näin Blick näyttely rakentuu


Kuvataiteilija Raija Malkan ja säveltäjä Kaija Saariahon
Blick-näyttely on avoinna Amos Rexissä 12.5.–22.8.2021. Näyttelyyn pääset tutustumaan täällä