Takaisin
Grano suojasi CovidSafe virusteipillä valmennuskeskus Newtonin erilaisia pintoja.


Valmennuskeskus Newton on Espoon Kilossa fysiikkavalmennusta tarjoava pieni valmennuskeskus ja CrossFit sali. Newtonin konsepti on näyttöön perustuva valmennus. Granon lanseeraama CovidSafe Virusteippi toi hyvän lisän valmennuskeskuksen suojautumiskeinoksi ja kuntoilijoiden turvallisuuden varmistamiseksi koronaviruspandemian tuodessa omat haasteensa valmennustoimintaan.

– Koronaviruspandemia iski luonnollisesti valmennustoimintaan keväällä aika pahasti. Ensin jouduimme sulkemaan koko salin toiminnan, ja siirtymään etävalmennukseen. Toiminnan taas alkaessa mietimme, että miten voisimme parhaalla mahdollisella tavalla varmistaa harjoittelun turvallisuuden valmentajille, kuntoilijoille ja urheilijoille. Valmennuskeskus on pieni, eikä meillä ole koskaan suuria ryhmiä harjoittelemassa. Silti asiaan piti kiinnittää erityistä huomiota, kertoo Heidi Helander, yksi Valmennuskeskus Newtonin perustajista.

– Meillä treenaavat ihmiset ottivat tosi hyvin käyttöön uusia käytäntöjä. Esimerkiksi treenivälineet desinfioidaan jokaisen tunnin jälkeen, kasvomaskisuositusta noudatetaan aina kun se on mahdollista ja käsidesiä kuluu aikamoisia määriä. Salilla on kuitenkin pintoja, joita kosketaan usein. Esimerkiksi saippua-annostelijat, ovenkahvat ja vesihanat. Kun kuulin Granon CovidSafe Virusteippi -ratkaisusta, päätin tilata suojauksen saman tien, toteaa Helander.

Helanderin mielestä yksittäiset asiat eivät voi ratkaista koko ongelmaa, mutta tämä virusteippi on hyvä lisä valmennuskeskuksen suojautumiskeinoihin. Kaikki teipillä suojatut pinnat ovat nyt kosketusturvallisia.

– Luotamme valmennuksessammekin näyttöön perustuviin menetelmiin. Vastustamme liikunta-alallakin joskus nähtävää hömppää. Minut vakuutti siinä mielessä myös teipistä tehdyt tutkimukset. Asiakaslupauksemme kiteytyy muotoon ”just show up” – eli meidän tehtävämme on pitää huoli siitä, että kun asiakkaillamme on treenaamisen aika, me tarjoamme heille hyvät treenit. Heidän pitää voida luottaa siihen, että harjoitukset ovat järkeviä. Näissä olosuhteissa on kuitenkin huomioitava myös se, että meille on mahdollisimman turvallista tulla treenaamaan, kiteyttää Helander.

 

“Kun kuulin Granon CovidSafe Virusteippi -ratkaisusta, päätin tilata suojauksen saman tien.”
Heidi Helander / perustajajäsen, Valmennuskeskus Newton


Tutustu Granon turvatuotteisiin >>