Takaisin

karn16_haje-(281).jpg
Kuva: Kasvu Open / Jesse Kämäräinen

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun sparrausohjelma. Vahvat kumppanuudet mahdollistavat mukaan valituille yrityksille maksuttoman asiantuntijatuen oman kasvusuunnitelman toteuttamiseen. Grano on yhtenä yhteistyökumppanian mahdollistamassa ohjelman, jossa on tänä vuonna mukana yli 400 kasvuyritystä.

Arjen energiaa liikkumalla kotiin ja työhön

Kasvu Openissa yritys saa sparrauksen lisäksi asiantuntija-apua juuri omaan tarpeeseensa sekä tavoittaa potentiaalit rahoittajat. Ohjelma on avoin kaikille yrityksille iästä, koosta tai toimialasta riippumatta. Sparraus aloitetaan aina yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa liikevaihtoa, henkilöstömäärää tai lanseerata uusi tuote. Myös kansainvälistymisen Kasvupolut kiinnostavat tänä päivänä yhä enemmän.

– Haluamme Granona olla mukana mahdollistamassa suomalaisten yritysten kasvua. Ohjelman mahdollistamisen lisäksi meille oli tärkeää, että valtakunnallisena toimijana pystyimme jalkauttamaan omat asiantuntijamme paikallisesti pidettäviin sparrauksiin. Kasvu Openissa on erinomaista, ettei kyseessä ole kertaluonteinen tilaisuus vaan vuoden kestävä prosessi joka huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin. Yritysten kasvuun ja sitä kautta uusien työpaikkojen syntyyn panostamalla luomme hyvinvoinnin kasvua Suomelle, kertoo Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen.

Vuoden aikana Kasvu Open järjestää yli 100 tapahtumapäivää ympäri Suomen. Muita kumppaneita ovat muun muassa Nordea, Finnvera, Sitra ja Technopolis. Karnevaali on kaikille avoin https://www.kasvuopen.fi/karnevaali.