Takaisin

Pienempi_sector-alarm-1-lowresSector Alarm Visuaalinen suunnittelu Rakennesuunnittelu Grano

Sector Alarmin messuosasto keräsi kehuja ja kiinnostuneita kävijöitä Kevätmessuilla.

Sector Alarm tarjoaa turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille. Yrityksen tavoitteena on olla Euroopan johtava turvaratkaisujen toimittaja.

Sector Alarm Visuaalinen suunnittelu Rakennesuunnittelu GranoSector Alarm on käynyt ahkerasti erilaisilla messuilla siitä asti, kun yritys aloitti toimintansa Suomessa pari vuotta sitten. "Halusimme kokeilla jotain uutta ja erilaista sekä selkeästi erottuvan osaston", sanoo Sector Alarmin markkinointisuunnittelija Anu Jäkkö.

Sector Alarm on tehnyt yhteistyötä Granon kanssa jo aikaisemmin, joten oli luontevaa, että myös messuosastoa lähdettiin suunnittelemaan yhdessä. "Grano ymmärsi meitä ja liiketoimintaamme. Kävimme alussa laajan keskustelun siitä, mihin toimintamme perustuu ja miten haluamme viestiä. Heillä oli näyttää hyviä case-esimerkkejä erilaisista toteutusvaihtoehdoista."

 Anu Jäkkö_Sector Alarm

 

"Projekti meni todella hyvin ja kaikki asiat etenivät täysin aikataulussa. Granon tiimi ymmärsi muutostoiveemme ja ne toteutettiin joustavasti."

Anu Jäkkö / markkinointisuunnittelija, Sector Alarm

Sector Alarm Visuaalinen suunnittelu Rakennesuunnittelu Grano

Projektissa hyödynnettiin sekä Granon visuaalisen suunnittelun että rakennesuunnittelun osaamista. "Projekti meni todella hyvin ja kaikki asiat etenivät täysin aikataulussa. Granon tiimi ymmärsi muutostoiveemme ja ne toteutettiin joustavasti."

Sector Alarmin messuosasto toteutettiin kokonaan ekologisesta Re-Board-lujakartonkilevystä, koska yritys halusi erottua messujen Oma Koti -alueen muista yrityksistä. "Oli kivaa tuoda tuotteita ja palveluita esiin uudella ja erilaisella tavalla."

Poikkeava toteutus herätti kiinnostusta messukävijöissä. Myös Sector Alarmin oma henkilökunta antoi osastosta hyvää palautetta. "Granon palvelut helpottivat työtäni, koska heidän kauttaan hoituivat myös kaikki muut messuihin liittyvät asiat, kuten näytöt, kasaukset ja purut. Meille ei jäänyt kuin asioiden hyväksyminen. Se säästi aikaa."