Takaisin

Granon uuden toimitusjohtajan tervehdys_blogikirjoitus

Uuden edessä seisominen on paras fiilis maailmassa. Oli sitten kyse vaikkapa oman asunnon hankkimisesta, syntymättömästä lapsesta, ilmoittautumisesta osaamisen mullistavaan koulutukseen tai kuten omassa tapauksessani, isosta loikasta uralla. Granossa on minulle paljon uutta: erityisesti uusi toimiala (IT:stä markkinointiin) ja pääomasijoittajayhteistyö (Panostaja). Samalla on paljon asioita, joiden edessä olen jo seisonut kerran aiemmin tai jopa useammin. On mahtavaa saada uusi mahdollisuus kasvaa ihmisenä ja johtajana, ja päästä sovittamaan niin uusi kuin jo aiemmin opittukin osaksi Grano-tiimin menestysreseptiä.

Ihmiset kaiken keskiössä

Olen ihmis- ja asiakaskeskeinen johtaja. Työelämässä (ja muutenkin) jokainen ihminen on saman arvoinen, niin myös toimari – meillä on vain jokaisella erilaiset vastuut. Ilman hyvällä fiiliksellä paahtavia ja yhteistyötä tekeviä ihmisiä emme olisi edes olemassa. Ilman asiakasymmärrystä tekisimme oikeita asioita, mutta väärällä tavalla, tai jopa täysin vääriä asioita ja menettäisimme olemassaolomme tarkoituksen.

Granon uusi toimitusjohtaja Pekka Mettälä

Arvoni ovat rakkaus, integriteetti ja positiivisuus. Granossa arvoni tulevat näkymään niin, että heittäydyn täydellä sydämellä Granon tarinaan mukaan. Olen läpinäkyvä, en valehtele ja vedän optimistis-positiivisella otteella Grano-tiimiä etulinjasta käsin. Tunnen jo nyt vahvaa yhteyttä Granon arvoihin: luottamus, ylivoimainen palvelukokemus ja innovatiivisuus.

Ketterä ja välittävä kumppani

Minun realistinen utopiani on iso firma, joka tuntuu pieneltä ja ketterältä. Kukaan ei halua tehdä yhteistyötä ison ja kankean kanssa, jos ei ole absoluuttinen pakko. Firma, joka tuntuu asiakkaalle aidolta kumppanilta, toimii eettisesti, välittää, kuuntelee, tekee syvää yhteistyötä, ratkaisee nopeasti ja tuottaa merkityksellistä arvoa.

Arvostan suoraa palautetta teiltä arvoisat nykyasiakkaat, kumppanit ja mahdolliset tulevat asiakkaat siitä, mikä nykyisessä Granossa on parasta ja mitä voisimme tehdä paremmin. Grano-kollegoiltani olenkin jo saanut laajan palautepaketin pureskeltavaksi ja lisää palautetta saan tulevien viikkojen ihmiskohtaamisista.

Toivotan sinulle, läheisillesi ja yhtiöllesi kaikkea hyvää syksyyn. Vaihdetaan ajatuksia kun kohdataan!

Pekka Mettälä
Toimitusjohtaja, Grano Oy
p.+358 40 128 7745
pekka.mettala@grano.fi
linkedin.com/in/pekkamettala