Takaisin

Granon kaupallisena johtajana aloittaa yhtiön hallitustyöskentelyssä mukana ollut Jukka-Pekka Vuori. Vuoren vastuulle tulee konsernin myynti, brändi ja markkinointi. Lisäksi hän vastaa digitaalisen transformaation kiihdyttämisestä Grano-konsernissa.

JukkaPekka-Vuori.png
Kuvassa Jukka-Pekka Vuori.

Vuori (48) on nimitetty tehtäväänsä 29.3.2016 alkaen. Hän on toiminut viimeksi Halti Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen muun muassa markkinointi- ja brändijohtajana Fonectalla ja Veikkauksessa.

– Grano on alansa ehdottomasti paras yritys, joka draivaa printti- ja digitoimialan muutosta. Yhtiöllä on uusi strategia ja johtava markkina-asema. Pääomistaja Panostaja Oyj tukee vahvasti yhtiön kehittämistä ja kasvua. Pääsen myös takaisin omalle kotialueelleni, eli markkinoinnin ja viestinnän kentälle. Päätös siirtymisestä osaksi Granon tiimiä oli siksikin helppo ja ilmeinen, kertoo Jukka-Pekka Vuori 

Grano Oy:n digitaalisen liiketoiminnan vetäjä vaihtuu

juha-ollikainen-jyrki-narinen-marko-toivonen.png
Kuvassa vasemmalta: Juha Ollikainen, Jyrki Narinen ja Marko Toivonen.

Varatoimitusjohtaja Jyrki Narinen jättää operatiivisen toiminnan, uudeksi digitaalisen liiketoiminnan vetäjäksi ja pääkaupunkiseudun myyntitiimien johtajaksi on nimitetty Juha Ollikainen.

Jyrki Narinen on ollut Granossa mukana vuodesta 2012, kun hänen perustamansa DMP tuli osaksi Granoa. Digitiimi on Narisen aikana kasvanut yli 50 osaajan liiketoiminnaksi. Samalla kun Narinen luopuu digitiimin vetovastuusta ja varatoimitusjohtajuudesta, hän luopuu myös Grano Dieselin toimitusjohtajuudesta. Grano Dieselin toimitusjohtajana aloittaa Marko Toivonen.

– Granon uusi strategia on valmis ja sen jalkautustyö alkaa. Strategian jalkautus tulee olemaan pitkäjänteinen tehtävä, ja nyt on luonnollinen taitekohta siirtää vetovastuu uudelle vetäjälle, Jyrki Narinen toteaa.

Granon digitaalisen liiketoiminnan vetäjänä aloittaa Juha Ollikainen. Lisäksi hän toimii Helsingin aluejohtajana. Multiprintin yrityskaupan myötä granolaiseksi tulleella Ollikaisella on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan vetämisestä aikaisemmalta uraltaan. Hän on toiminut mm. Interpublic Groupin, sekä McCann Helsingin ja Hasan & Partnersin ICT-johtajana. Vantaan yksikön vetovastuu siirtyy Markus Jensen-Eriksenille.

Grano uudistuu kohti innovaatiokulttuuria

Uusi strategia ja nyt alkava jalkautustyö tulevat vahvistamaan Granon asemaa kansainvälistyvässä kilpailussa. Tulevaisuudessa suurin kilpailu ei tule kotimaasta, se tulee kansainvälisiltä yrityksiltä. Ne joko rantautuvat fyysisesti Suomeen tai palvelevat digitaalisessa maailmassa asiakkaitaan ulkomailta käsin. Tähän kilpailutilanteeseen tarvitaan uutta ja erilaista ajattelutapaa sekä tekemistä.

– Grano on aloittanut matkan kohti innovaaatiokulttuuria. Digin ja printin osaamisen kautta meillä on ylivoimainen kyky toteuttaa asiakkaidemme tarvetta palvelevat ratkaisut. Uuden rakentaminen edellyttää myös näkemyksellistä muutosjohtamista. Jukka-Pekka tuo Granoon kokemusta vaativien muutoshankkeiden läpivientiin. Hän on markkinoinnin, viestinnän ja asiakasjohtamisen alueilla vahva ja tunnettu mielipidevaikuttaja, joka tuo yhtiöllemme uskottavuutta sekä laatua asiakasrajapinnassa ja kasvupolullamme, päättää Granon toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen

Lisätietoja:

Jaakko Hirvonen
toimitusjohtaja, Grano Oy
puh. 0400 522 041

Jukka-Pekka Vuori
puh. 050 5987 064