Takaisin

Jatke-konsernissa Granon palvelut ovat tuttuja. Grano on toteuttanut painotöitä henkilökorteista erilaisiin työmaiden opasteisiin, kankaisiin ja työmaatauluihin. Nina Oja Jatkeelta pitää yrityksen yhtenäistä visuaalista ilmettä tärkeänä.

Suurkuvatulosteet Työmaailmeet Grano
Kuva: Jussi Vierimaa

Kirjekuoret, asuntoesitteet ja pitkälti kaikki painomateriaali, jossa näkyy Jatkeen logo, on tilattu Granosta, kertoo Jatkeen viestintäkoordinaattori Nina Oja.

Myös piirustustulosteita tilataan Granolta. Jatkeen uuteen Työmaakuvastoon on kerätty valmiiksi yritysilmeen mukaisia tuotteita työmaiden käyttöön. Sieltä löytyvät mallit yrityslipuista, työmaiden aitakankaista, opasteista ja muista materiaaleista. Kuvasto on tarkoitettu vahvistamaan ja tukemaan konsernin yhtenäistä yritysilmettä, ja sitä on jaettu työmaahenkilöstön käyttöön.

Yhtenäinen ilme ja tuotteet tärkeitä

Yrityksen visuaalinen identiteetti on Jatkeellakin yrityskuvan rakentamisen peruskiviä. Yhtenäinen työmaanäkyvyys on osa yrityskuvaa. Se auttaa eri sidosryhmiä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tunnistamaan yrityksen. Jatkeen logon ja muiden graafisten elementtien hallittu käyttö on olennainen osa viestintää.

–Toimimme jo kahdeksalla paikkakunnalla Etelä-Suomen alueella ja on tärkeää, että meidät tunnistetaan kaikkialla samalla visuaalisella ilmeellä. Kun monet eri ihmiset Jatkeelta tilaavat Granon tuotteita, vakioidut tuotteet helpottavat tilaamista ja tuovat kustannusetuakin, Oja arvioi. Yhteistyötä Granon kanssa kehitetään koko ajan.

–Palvelukokonaisuus on huomattavasti laajempi kuin mitä olemme tähän asti hyödyntäneet, ja tulevaisuus näyttää mihin yhteistyö laajenee, Oja sanoo.

Suurkuvatulosteet Työmaailmeet Grano
Jatkeen viestintäkoordinaattori Nina Oja pitää visuaalista ilmettä tärkeänä. Kuva: Mirkku Merimaa 

Jatke näkyy Turussa

Jatke rakentaa Turussa Aurajoen varteen parhaillaan kahta korkeatasoista asuntokohdetta, Loft-tehdasta ja Turun Linnanrantaa. Aurajoen suulle sijoittuvan Linnanrannan työmaa-alue on aidattu 200-300 metriä pitkällä aidalla, joka on nyt saanut peitokseen Jatkeen kankaat.

– Linnanranta näkyy hyvin Aurajoelle ja siksi on hienoa, että saamme kankailla Jatkeelle näkyvyyttä ja samalla peitettyä näkymää työmaalle päin, toteaa aluejohtaja Jukka Aaltonen Jatkeelta.

Asunto Oy Turun Linnan- rantaan valmistuu 9 kaksitasoista rivitaloasuntoa kesällä 2017.Tutustu Granon suurkuvapalveluihin >>