Takaisin

_DSC9314_32Kun kotimainen paperi on ammattilaisten käsissä, syntyy vaikuttavia lopputuloksia. LumiArt & LumiSilk by Stora Enso -paperinäytteistöllä pokattiin maailmalla hopeaa.

Printtiteollisuus kehittyy jatkuvasti ja kilpailu laajenee yli valtiorajojen. Näin ollen osaamisyhteistyön ja rohkeuden merkitys korostuu, kun asiakkaan unelmat halutaan saavuttaa tai jopa ylittää. Näistä aineksista syntyi myös LumiArt & LumiSilk by Stora Enso -paperinäytteistö.

Stora Enson tilaaman näytteistön graafisesta suunnittelusta vastasi OneMusketeer ja käytännön toteutuksesta Grano yhdessä Starcken kanssa. Näytteistöllä niitettiin menestystä kansainvälisessä FSEA:n (The Foil & Specialty Effects Association) kilpailussa, jossa sille myönnettiin Silver Leaf -palkinto erityisesti tuotteen jälkikäsittelystä. Kyseessä oli ensimmäinen suomalaisella paperituotteella ansaittu palkintosija FSEA:n kilpailussa.

Lähes 20:stä eri paksuisesta paperilaadusta koostuva LumiArt & LumiSilk -paperinäytteistö kuvastaa sitä, miten korkealla tasolla ammattitaito Suomessa on. Asiakkaan näkemys onnistuttiin konkretisoimaan tuoden esiin eri paperilaatujen ominaisuudet sekä erinomaisuus kauniilla ja käytännöllisellä tavalla. Vaikuttavan teoksen takana on määrätietoinen yhteistyö, jossa jokainen osapuoli toi mukanaan omaa erityisosaamistaan. Teknisen taituruuden lisäksi onnistunut lopputulos vaati myös sydäntä ja hyviä ihmissuhdetaitoja.

─ Paperinäytteistöt ovat erittäin tärkeitä markkinointi- ja myyntityökaluja, koska niiden avulla asiakkaat pääsevät tutustumaan paperiin käsinkosketeltavasti. Oli todella hienoa saada kansainvälinen tunnustus näytteistölle, joka on monen mielestä alan tyylikkäin, Stora Enson markkinointipäällikkö Marko Valkeapää sanoo.

_DSC9236_30

Kuvassa Stora Enson markkinointipäällikkö Marko Valkeapää ja Granon aluejohtaja Markus Jensen-Eriksen.

_DSC9330_33

LumiArt & LumiSilk by Stora Enso -paperinäytteistö

Ari-Veli-Starcke-2018

Toteutuksen Grano teki yhteistyössä Starcken kanssa. Starcken erikoisosaamiseen kuuluvat mm. folioinnit, preeglaukset, hologrammit, tarrat ja etiketit sekä RFID-tekniikka. Kuvassa Ari-Veli Starcke.

 

Tutustu Granon painopalveluihin >>