Takaisin

Stora Enson kanssa tehdyt painotyöt ovat tuottaneet meille valtavan määrän tietoa ja osaamista. Pitkän historian ajalle mahtuneet erilaiset projektit – pienet ja suuret – ovat koetelleet osaamistamme ja joustavuuttamme. Stora Enso suhtautuu laatuun tinkimättömästi, ja töiden haasteellisuus on auttanut meitä kehittymään ja oppimaan uusia asioita sekä antanut tarkoituksen jatkuvan kehityksen periaatteellemme.

Painopalvelut Grano

Materiaaleina kortissa Ensocoat 2S 300 g/m2 ja pallossa Ensocoat 2S 220g/m2.

Hyödynnämme kehittyvää osaamistamme ja asiantuntijuuttamme asiakastöissä sekä pystymme keksimään uusia asioita, joita ei ole vielä aikaisemmin toteutettu.

Kaikki työt tehdään Stora Enson omille materiaaleille ja jokaiseen työhön kuuluu huolellinen tarkistusrutiini, jonka ansiosta asiakkaalle lähtevät tuotteet ovat täysin virheettömiä. 

Olemme päässeet myös toteuttamaan upeita luksuspainotuotteita, joissa laadun vaatimukset ovat olleet poikkeuksellisen korkealla ja tuote on hiottu loppuun asti täydelliseksi.

Painopalvelut Grano

Materiaaleina kotelossa CKB 315 g/m2, pallossa Ensocoat 2S 220g/m2 ja kortissa Ensocoat 300g/m2.

Stora Enson kanssa tehdyt työt ovat saaneet myös kansainvälistä tunnustusta. Grano osallistui yhteistyössä Starcken ja visuaalisen ilmeen suunnittelusta vastanneen Valve Groupin kanssa USA:ssa järjestettyyn kansainväliseen FSEA Gold Leaf Awards –kilpailuun, jossa Luxe Pack -messukutsu nappasi voiton kutsujen kategoriassa ja upea Joulupallo pakkauksineen sijoittui hopeasijalle omassa kategoriassaan.

Grano on tehnyt Stora Ensolle muun muassa:

  • Mainoslahjoja
  • Messumateriaaleja suuriin ReBoard-seiniin asti
  • Pakkauksia
  • Luksuspainotuotteita

Stora Enson kanssa yhteistyötä on tehty vuodesta 1998 alkaen.

 

New Call-to-action