Takaisin

Lindström hankki painotuotteet, Multiweb-tilausportaalin, kuvapankin ja teippaukset Granosta.

Lindström Oy on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta ja toimintaa yhteensä 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Lindström tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen sekä työpukeutumiseen ja suojautumiseen liittyen. Lisäksi he tuottavat hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita tytäryhtiönsä Comfortan kautta. Markkinointi- ja sisältöpalveluihin erikoistuneen Grano Oy:n kanssa Lindström on tehnyt yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Lindström on pitkän kumppanuuden aikana tilannut Granolta paljon erilaisia painotuotemateriaaleja eri tarkoituksiin. Toistuvien painotöiden lisäksi käytössä on Multiweb-tilausportaali, josta on ollut helppo tehdä lisätilauksia sekä kuvapankki, joka palvelee Lindströmiä globaalisti.

Tällä hetkellä yrityksillä on käynnissä poikkeuksellisen iso projekti, jossa teipataan lähes kaikki noin 300 Lindströmin ja Comfortan jakeluautoa Suomessa.

– Teippausten laatu on ollut erittäin hyvää ja kestävää. Koko prosessi on hoidettu todella ammattitaitoisesti, Lindström Suomen Demand Generation Manager Helena Kujanpää toteaa.

Apuna projetissa on ollut Granon tarjoama ja sitä varta vasten suunniteltu ohjelmisto.

– Autoteippauksia varten olemme saaneet Granon oman projektityökalun. Sen avulla kaikki leiskat ja teipatut autot hyväksytetään. Koko prosessi toimii tämän työkalun kautta, Kujanpää kertoo.

Lindström hankki painotuotteet, Multiweb-tilausportaalin, kuvapankin ja teippaukset Granosta.
 

Luotettavaa, täsmällistä ja asiakaslähtöistä palvelua

Erityistä tyytyväisyyttä yhteistyössä on herättänyt Granon luotettavuus ja tuotteiden laatu. Toimivuutta on helpottanut se, että yrityksen yhteyshenkilö on pysynyt samana koko kymmenen vuoden ajan.

– Palvelu on ollut erittäin luotettavaa, täsmällistä ja asiakaslähtöistä. Tuntuu kuin he olisivat askeleen edellä jopa meitä itseämme, Kujanpää sanoo.

– Granoa voisi osaltamme sanoa täyden palvelun painotaloksi, jolta löytyy ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Heihin voi aina luottaa, hän kiteyttää lopuksi.