Takaisin

Tilausjärjestelmä Grano

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi.

Ulkoministeriö halusi tehostaa painotöiden tilausprosessia. He toimivat aikaisemmin tilauslomakkeiden avulla: tilaaja täytti tilauslomakkeen, jonka jälkeen hänelle lähetettiin erikseen oikovedos ja hyväksymispyyntö. Nyt ulkoministeriöllä on käytössä Granon tilausjärjestelmä, jota se käyttää käyntikorttien ja muiden painotuotteiden tilaamiseen. 

"Tämä on hyödyllinen kehityssuunta. Aikaisemmin tilaaminen oli sekavaa: mistä tilataan ja mitä maksaa. Edustustoille tarjoamamme palvelu parani", sanoo ulkoministeriön hankintapäällikkö Asmo Kemppainen ja jatkaa: 

"Tilausjärjestelmä on tehostanut käyttäjien tilausprosessia. Enää ei tule erikseen vedoksia hyväksyttäväksi, vaan tilaaja hyväksyy vedoksen samalla kertaa. Tilausjärjestelmä on nopeuttanut painotöiden toimitusta muutamalla päivällä."

 

"Tilausjärjestelmä on nopeuttanut painotöiden toimitusta muutamalla päivällä."

Asko Kemppainen / Hankintapäällikkö, Ulkoministeriö

  

"Järjestelmä on meillä päivittäisessä käytössä. En ole kuullut, että siinä olisi ollut mitään käyttökatkoksia tai merkittäviä toimivuusongelmia. Teimme alkuun myös video-opasteen, joka helpottaa käyttäjiä. Se on ollut hyvä lisä."

 

Tilausjärjestelmä Grano

Tilausjärjestelmän avulla voidaan tehostaa markkinointimateriaalien hallintaa ja säästää aikaa sekä rahaa. Kuvassa tilausjärjestelmän kautta tilattavia käyntikortteja, joissa on esipainettuna efektinä kultafolio.

 

Tilausjärjestelmä Grano

Tuotteiden suunnittelu, tilaus, tuotanto ja logistiikka muodostavat Granolla saumattoman toimintaketjun, jolloin vastuu toiminnasta pysyy yhdellä taholla. Kuvassa kultafoliopreeglatut kirjekuoret, joiden varastoinnista ja logistiikasta Grano vastaa.

 

Tilausjärjestelmä Grano

Ulkoministeriön työntekijät voivat tilata myös valmiiksi preeglattuja ja folioituja kutsukorttipohjia juuri tarvitsemansa määrän kustannustehokkaasti.

 

Tilausjärjestelmä Grano

Ulkoministeriö tekee monipuolista yhteistyötä Granon kanssa myös tilausjärjestelmän ulkopuolella. "Yhteistyö on laajaa myös muissa tuotteissa – kaikkea digitaalisen palvelun ja perinteisen printin väliltä", kertoo hankintapäällikkö Asmo Kemppainen.