Takaisin

Icare Finland keskitti myyntipakkausten tekemisen Granolle.

Icare Finland Oy on silmänpaineen seulontaan, ja glaukooman diagnosointiin ja seurantaan tarkoitettujen käsikäyttöisten silmänpainemittareiden markkinajohtaja. Icare®-silmänpainemittarit kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Icare Finland keskitti myyntipakkausten tekemisen Granolle. Tuloksena parempi laatu ja helpompi projektinhallinta.

Grano on tehnyt yhteistyötä Icare Finlandin kanssa jo pitkään. Olemme toteuttaneet Icarelle eri tuotteiden myyntipakkausten lisäksi esimerkiksi esitteitä, käyntikortteja sekä metallisia tuoteständejä.

"Yhteistyö on sujunut hyvin, samoin kommunikaatio. Kysymyksiin vastataan nopeasti, mikä on tärkeää, jotta projektit etenevät ja tiedetään missä mennään. Kolme parasta asiaa Granossa ovat laatu, uudet tuoteideat ja nykyisten tuotteiden kehittäminen", sanoo Icare Finlandin Marketing Communications Manager Suvi Lietzén. 

Icare Suvi Lietzen

 

"Grano ymmärtää liiketoimintaamme ja tavoitteitamme. Tämä on tiiviin yhteistyön tulosta"

Suvi Lietzén / marketing communications manager, Icare Finland.

 

Yhden pakkausprojektin aikana tuli kuitenkin ongelmia. Pakkausten nurkat murtuivat ja Icare teki asiasta reklamaation: "Reagointi oli nopeaa ja saimme analyysin siitä, miksi virhe oli tapahtunut ja mitä toimenpiteitä Granolla tehtiin, jotta sama ei tapahtuisi uudestaan. Grano korvasi kaikki vialliset pakkaukset", kertoo Lietzén.

Icare Finland myy tuotteitaan yrityksille. B-to-b-myynnissä ja -markkinoinnissa kokonaisvaltaisuus on valttia. "Grano ymmärtää liiketoimintaamme ja tavoitteitamme. Tämä on tiiviin yhteistyön tulosta", Lietzén sanoo ja jatkaa: 

"Helpottaa työtämme, kun suuri määrä painotuotteitamme tulee samasta paikasta. Esimerkiksi myyntipakkausten keskittäminen yhdelle toimittajalle on ollut hyvä päätös, jonka kautta olemme saavuttaneet paremman laatutason kaikissa pakkauksissamme." 

 

Icare Finland myyntipakkaus

Pakkauksissa on käytetty naarmuuntumatonta laminointia. Laminointi estää myös tuhrivat sormenjäljet.

 

Icare Finland myyntipakkaus

Granon rakennesuunnittelu auttaa asiakkaita tekemään toimivia pakkauksia.

 

Icare Finland myyntiesite

Icare Magazine -lehti kokoaa yhteen tuotetietoa, kliinisiä testejä ja käyttäjäkokemuksia.

 

Icare myyntiesite

 Grano painoi Icare Finlandin pikaoppaat.

 

Icare myyntiesite

Icare Magazine -lehti kokoaa yhteen tuotetietoa, kliinisiä testejä ja käyttäjäkokemuksia.