029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.00)


Grano-TV HAKEE TUOREITA NÄKÖKULMIA TALOUTEEN

 Tämä on uusi talouteen ja markkinointiin keskittyvä keskusteluohjelma Grano-TV. Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori. Grano-TV tarttuu ajankohtaisiin talousaiheisiin ja hakee niihin tuoreita, liike-elämää edistäviä näkökulmia. Antoisia katseluhetkiä.

Grano-TV, jakso 12: 60 miljoonan euron rahoitusjahdissa

Pääjohtaja Mika Myllyaho haluaa uudenlaisia kumppaneita Kansallisteatterille ja hakee valtiolta rahoitusta yli 60 miljoonan euron suurremonttiin.

Printti on edelleen vahva markkinointiväline Kansallisteatterille, joka julkaisee kahdesti vuodessa laajalevikkistä mainoslehteä. Bloggaajat ovat jo osa Kansallisteatterin markkinointia, tulevaisuudessa ehkä myös kampaajat.

Keskustelun isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV, jakso 11: Käsikirjoitukseen kannattaa panostaa

Suomessa on vihdoin herätty ymmärtämään tarinan ja käsikirjoituksen merkitys, elokuvaohjaaja Pamela Tola iloitsee. Silti liian alhaiset tuotantobudjetit pakottavat elokuvantekijöitä tekemään liikaa kompromisseja. Jaksossa pohditaan myös alan markkinointia ja arvostelujen merkitystä elokuvan tulevalle menestykselle. Kesällä 2019 kuvattava musta komedia Teräsleidit on Tolan seuraava suursatsaus.

Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV, jakso 10: Huippubrändin on oltava rohkea

Menestyvien tuotemerkkien tulee olla rohkeita ja ottaa kantaa, Fazer-konsernin viestintä- ja brändijohtaja Ulrika Romantschuk arvioi. Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV, jakso 9: Miten nuoret saadaan innostumaan kumisaappaista?

Monialayritys Berner Oy:n markkinointijohtaja Satu Laakso työskentelee yrityksessä, jossa on yli 40 brändiä XZ-hiustenhoitotuotteista Tummeliin, Oxygenolista Lasoliin ja lannoitteista laboratoriotuotteisiin. Berner on myös keksinyt keinon saada nuoret käyttämään kumisaappaita.

Grano-TV jakso 8: Miten brändiuskollisuutta rakennetaan ja pidetään yllä?

Toyota on Suomen myydyin auto. Sen omistajat ovat merkkiuskollisempia kuin muiden autojen. Mikä on Toyotan salaisuus? Toyota Suomen markkinointijohtaja Mikko Kekäläinen kertoo myös, milloin Corolla palaa ryminällä Suomeen. Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.
 
 
 

Grano-TV jakso 7: Yliopistoja saa ja pitää brändätä.

Mainostoimisto Taivaasta Helsingin yliopiston viestintäjohtajaksi liki vuosikymmen sitten siirtyneen Kirsti Lehmuston tiimi kilpailee markkinoinnilla maailman parhaita yliopistoja vastaan – ja menestyy. Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV jakso 6: Miten kännykkämerkki nostetaan Suomen markkinajohtajaksi?

Nelisen vuotta sitten Huawei myi Suomessa vain nettitikkuja. Viime vuonna tämä kiinalaispuhelin nousi Suomen ykköseksi. Miten tämä temppu onnistui? Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki ja Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

GRANO-TV, jakso 5: Harkimo: ”Myös haukut auttavat markkinointia.”

Kansanedustaja Hjallis Harkimo hyödyntäisi formulatähtiä Suomen markkinoinnissa, patistaa myyjiä rutiineihin sekä paljastaa Liike Nyt -taustoja. Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV jakso 4: Työmaajohtajien pula rajoittaa rakennuskasvua

Ohjelman vieraana toimitusjohtaja Kari Kauniskangas, YIT.

Triplaa rakentava YIT fuusioitui alkukeväästä 2018 toisen rakennusalan jätin, Lemminkäisen, kanssa. Uuden, 10 000 työntekijän YIT:n toimitusjohtaja toivoo pitkäjänteistä koulutuspolitiikkaa, sillä 1990-luvulla vuosikymmeneksi lopetettu rakennusmestarien koulutus on edelleen kasvun hidaste alalle.

Ohjelman juontajana toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV jakso 3: Millainen bisnes jalkapallo on Suomessa?

Arsenal ja HJK ovat kummajaisia eurooppalaisessa jalkapallossa: ne tuottavat voittoa ja jopa jakavat omistajilleen osinkoa.

Tässä jaksossa HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti pohtii kuinka jalkapallobisnestä voisi kasvattaa Suomessa.

Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV jakso 2: Miten matkailubisnes vastaa kasvavaan kysyntään?

Viime vuonna maahamme tuli enemmän turisteja kuin koskaan aiemmin. Erityisesti kiinalaiset ovat nyt löytäneet Suomen. Myös AirBnb kasvattanut meillä suosiotaan. Pysyykö matkailuala mukana kehityksessä? Scandic Hotels osti vuodenvaihteessa Cumulus-hotellit Resteliltä ja nousi samalla Suomen suurimmaksi hotelliketjuksi. Vieraana oleva Scandic Hotels Suomen toimitusjohtaja Aki Käyhkö kertoo, miten Cumulus-hotellien muuttuminen Scandiceiksi etenee ja miten yhtiö vastaa matkailumarkkinoiden kysyntään.

Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.

Grano-TV jakso 1: Tuoko onnellisuus talouskasvua?

Viime vuonna 200 suomalaisyritystä lähti Suomi100-hankkeen kaupalliseksi kumppaniksi, ja noin 600 000 suomalaista osallistui satavuotisjuhlinnan järjestelyihin. Juhlinta lisäsi tutkitusti suomalaisten onnellisuutta. Lisäsikö se myös taloudellista aktiivisuutta? Mitä voimme bisnesmielessä oppia viime vuoden juhlinnasta?

Vieraana Suomi100-hankkeen pääsihteeri Pekka Timonen.

Ohjelman isäntänä toimii Granon kaupallinen johtaja Jukka-Pekka Vuori.