029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Haasta huippu -Kilpailun säännöt

 

Kampanja on päättynyt 31.5. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. 

Kilpailun järjestää Grano Oy ja Suomen Olympiakomitea 1.4.–31.5.2019. Kilpailuun osallistutaan Facebook-, Instagram-, Twitter tai YouTube-tilillä kuvaamalla yksi video haastesuorituksesta hashtagilla #haastahuippu. Tilin tulee olla julkinen. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Facebook-, Instagram-, Twitter- tai YouTube-käyttäjätunnuksen omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt, jotka täyttävät osallistumisen alaikärajan 13 vuotta. Nuorempien lasten videot tulee kuvata huoltajien luvalla tai huoltajien some-tileiltä. Facebook, Instagram, Twitter eikä YouTube hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Videon voi lähettää vaihtoehtoisesti myös kilpailusivustolta löytyvän lomakkeen kautta.

Julkaisemalla kampanjanvideon osallistuja luovuttaa materiaalin myös Granon markkinointikäyttöön.

Kilpailuun eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Granon työntekijät eikä heidän perheenjäsenensä.

Yksi video palkitaan Granon 1 500 euron lahjakortilla. Lahjakortti luovutetaan urheiluseuran, -joukkueen tai -tiimin käyttöön. Lahjakorttia voidaan käyttää maksuvälineenä Granon tuotteisiin ja palveluihin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Valinta suoritetaan kilpailuraadin toimesta 1.6.2019. Pääpalkinnon lisäksi kilpailussa on useampia pienempiä tsempparipalkintoja koko kampanjan ajan (yhden palkinnon arvo max. 100 €/kpl). Grano Oy maksaa arpajaisveron. 

Voittajille (pääpalkinto ja tsempparipalkinnot) ilmoitetaan yksityisviestillä samassa kanavassa, jossa voittajan video on julkaistu. Mikäli emme pysty tavoittamaan voittajaa kyseisen kanavan kautta, ilmoitamme voitosta voittajan edustamalle seuralle tai joukkueelle. Tilanteessa, jossa voittaja ei pysty vastaanottamaan palkintoa 31.7.2019 mennessä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Grano Oy:lla on oikeus valita uusi voittaja. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi, jos kilpailun järjestäjä ei saa yhteystietoja palkinnon toimittamista varten.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain kilpailuun liittyvään yhteydenpitoon. Grano Oy ei vastaa tietoteknisistä esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Grano pidättää oikeuden sääntöjen muutokseen.

TAKAISIN KILPAILUSIVUSTOLLE >>