<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.00)

Lönnberg on nyt Grano

Jätä tarjouspyyntö

ENTISTÄ MONIPUOLISEMPAA PALVELUA

Lönnbergin yhdistyessä Granoon emme ole enää ainoastaan Suomen monipuolisin painotalo, vaan pystymme tarjoamaan Pohjoismaiden monipuolisimman sisältö palveluna -tarjoaman. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että olemme kumppanisi, kun etsit keinoja kasvattaa myyntiäsi markkinoinnin ja viestinnän keinoin. 

 

Asiakkaitamme yhdistävät samat haasteet

Markkinointiin ja brändinhallintaan liittyvien sisältöjen määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Samalla kuluttajat odottavat yhä kohdistetumpaa ja reaaliaikaisempaa markkinointiviestintää. Asiakkaitamme yhdistävät samat haasteet: miten hallitsen aineistoja, niin että kaikilla on käytössä viimeisin versio? Mistä saan tuosta aineistosta laadukkaimman painotuotteen ja vielä saman viestin toimivana sähköisiin kanaviin? Kuka huolehtisi materiaalien toimitukset suoraan loppuasiakkalle tai pystyttäisi ständini myymälään tai messuille?

 

Kasvanut palveluvalikoima tuo kustannustehokkuutta

Yhdistymisen jälkeen voimme nyt tarjota asiakkaillemme uudenlaista kustannustehokkuutta niin digitaalisen kuin painetun markkinointiviestinnän toteutuksiin. Vanha tarjontamme sai siis ympärilleen uutta. Tuttujen painotuotteiden lisäksi voimme nyt toteuttaa painoaineistosi pohjalta saman ilmeen ja viestin monikanavaisesti eri medioihin.

 

Kaikki palvelumme yhden kontaktin kautta

Siinä missä asiakas on aiemmin joutunut asioimaan monen tahon kanssa ja varmistamaan oikeat aineistot ja vedokset eri toimijoille, tarjoamme nyt Granosta tämän kaiken yhden kontaktin periaatteella. Ja mikä parasta tutun kontaktin kautta.

Kaikki mitä tarvitset myymälään

Vähittäiskaupan puolella yhdistyminen tuo erityistä lisärvoa. Tarjoamme ratkaisut myymälämainonnan yksittäisestä tuotepromootiosta koko myymäläketjun kattaviin toteutuksiin aina tilausjärjestelmästä logistiikkaan. Osaamisemme ei rajoitu vain myymälässä näkyvään viestintään vaan jalkautamme brändisi kaikkiin asiakaspolun varrella oleviin kohtaamisiin. Aivan uutena palveluna saat meiltä kattaviin myymäläilmekokonaisuuksiin tarvittavat liiketilateippaukset, valomainokset ja pylonit.

Ota rohkeasti yhteyttä

Timo Kantokorpi

Timo Kantokorpi

Myyntijohtaja, pääkaupunkiseutu

+358 400 503 713

timo.kantokorpi@grano.fi

 

Tutut yhteyshenkilöt löydät toimipaikkakohtaisilta yhteystietosivuiltamme. Lönnbergin Helsingin myynti on muuttanut Granon Kuortaneenkadun toimipisteeseen Helsingin Vallilaan. Puhelinnumerot ovat vanhat tutut ja sähköpostit toimivat vielä sekä lönnberg.fi- että grano.fi-päätteillä.

Yhteystietoihin