<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Markkinoinnin ja viestinnän ratkaisut

Miltä yrityksesi näyttää?

Yritysilme on paljon muutakin kuin logo. Meille yritysilme on kokonaisvaltainen asia, joka alkaa toimitiloista ja jatkuu käyntikorttien ja esitteiden kautta verkkoon.

Toimitilat voivat tukea asiakaskokemusta ja yrityksen ilmettä lattiasta kattoon, huonekaluista ikkunateippauksiin. Entäpä lomakkeet, kirjekuoret, esitteet, asiakaslehdet, julisteet? Verkkosivut, sosiaalisen median kanavat ja mainosbannerit? Noudattavatko ne yhtenäistä linjaa ja tukevatko ne yritysilmettä?

Meiltä löytyvät yritysilmeen ratkaisut digistä printtiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme digitaalisia aineistonhallinnan työkaluja, joilla dokumentit, graafiset ohjeet, juliste- ja kirjepohjat pysyvät tallella ja helposti muokattavissa.

Saisiko olla printtiä vai digiä - vai kenties molempia?

Toisin kuin joskus kuulee väitettävän, printti ei suinkaan ole kuollut. Se voi hyvin ja oikein käytettynä on varsin tehokas. Me kuuntelemme asiakastamme, suunnittelemme ja kohdennamme kampanjan yhdessä ja hoidamme loput aina painatukseen ja postitukseen saakka. Toteutamme myös esitteitä, lehtiä, julisteita ja myyntimateriaaleja, mitä vain tarvitaan.

Kun printin yhdistää digiin, tehokkuus tuplaantuu. Toteutamme myös verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin mainoksia ja bannereita. Kaikkien markkinointiaineistojen hallintaan tarjoamme myös sähköisiä työkaluja, joilla aineistoja voi joustavasti ja helposti käsitellä ja muokata.

Saisiko olla lämpimiä liidejä?

Lämmin liidi - jo valmiiksi yrityksestä ja sen tuotteista kiinnostunut asiakas - saa aikaan hymyn myyntimiehen huulille. Meillä on resepti, kuinka niitä tehdään: vahvalla asiakasymmärryksellä sekä kohdennetulla, monikanavaisella asiakasviestinnällä. 

Rajattujen markkinointikampanjoiden lisäksi kohdennettu asiakasviestintä tukee asiakaspolun ja asiakkaan elinkaaren hallintaa myös silloin, kun asiakkuudet ovat pitkiä. Tunnistamalla asiakkaan kohtaamispisteitä voidaan viestejä kohdentaa tehokkaasti: uudelle asiakkaalle lähtee tervetuloa-viestejä, jo vakiintuneelle asiakkaalle tietoja uusista palveluista ja poistumassa olevalle asiakkaalle tehdään uusi, houkutteleva tarjous palvelun jatkamisesta.

 

Painettuna ja digitaalisena

Osaamisemme painoalalla on kymmenien vuosien kokemuksen tulosta. Digitaalinen osaamisemme ulottuu bannereista, kampanjasivustoihin sekä verkkokauppoihin. 

Lue lisää

Teippauksella lisää näyttävyyttä 

Toteutamme teipit palveluilmeestä näyttäviin ikkunateippeihin. Ajoneuvoteipeillä takaat brändisi näkymisen myös katukuvassa.

Lue lisää

Materiaalit yli 100 eri kielellä

Käännöstoimistomme kääntää materiaalisi yli 100 eri kielelle. Tarjoamme
niin kattavat kokonaisratkaisut kuin
yksittäiset käännöspalvelut.

Lue lisää

Asiakkailtamme

"Toimimme jo kahdeksalla paikkakunnalla Etelä-Suomen alueella ja on tärkeää, että meidät tunnistetaan kaikkialla samalla visuaalisella ilmeellä. Kun monet eri ihmiset Jatkeelta tilaavat Granon tuotteita, vakioidut tuotteet helpottavat tilaamista ja tuovat kustannusetua."

Nina Oja, Jatke Oy.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä tarpeesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje