<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Messut ja tapahtumat 2019 Grano

messut tai tapahtuma tulossa? 
yksityiskohdat ja kokonaisuudet granosta!

Voit jättää Granon huoleksi vaikka koko messu- ja tapahtumatoteutuksen, kutsuista suunnitteluun ja jälkimarkkinointiin. Voimme myös asentaa ja purkaa koko messuosastosi. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle! Pienemmät yksityiskohdat, kuten kalusteet, messupöydät, lakanat, kyltit, suurkuvat, teippaukset ja pop up -telineet, onnistuvat myös tietenkin. Lisäksi tapahtumaviestintä on erikoisalaamme – ennen, jälkeen ja tapahtuman aikana. Printtinä tai diginä, automaationa. 

Toisin sanoen kaikki käy, mitä ikinä tapahtumaasi tarvitset!

Valtakunnallisesti, ympäri Suomea.

Meiltä myös edulliset ja nopeasti toteutettavat promoseinät. Tai helppokäyttöinen ja supertehokas digityökalu liidien keräämiseen. Älä siis aja itseäsi piippuun tapahtumavalmistelujen suhteen – anna alan markkinajohtajan auttaa.

 Voit myös tutustua muutamiin referensseihimme täältä.


Ota  yhteyttä

 

Muistathan myös tapahtumasi viestinnän!

Onnistuneella tapahtumaviestinnällä varmistetaan, että halutut henkilöt saapuvat paikalle, osallistujilla on tapahtuman aikana ajankohtaista tietoa saatavillaan ja tilaisuus jää mieleen. Myös tapahtuman jälkihoito liittyy tärkeänä osana koko prosessiin. Granon avulla otat koko tapahtumasi viestinnän haltuun – modernilla tavalla. Diginä ja printtinä, automaationa.

  • Sähköiset ja painetut kutsut
  • Muistutukset
  • Ohjaus tapahtuman aikana
  • Jälkimarkkinointi
  • Kävijähallinta
Tapahtumaviestintä

SOITA HETI JA KYSY LISÄÄ:

029 1800 400 
(arkisin 8.00–16.15) 0,088 €/min + pvm
 
TAI

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ ALTA:

Asiantuntijasi

Kimmo_Koivula_500x500

Kimmo Koivula

Tuotepäällikkö

+358 45 657 7868

kimmo.koivula@grano.fi

Ota yhteyttä