<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Miten sinä haluat tuotteesi esille?

Mahtavat tuotteet ansaitsevat parhaan mahdollisen myymälänäkyvyyden. Me kartoitamme asiakkaamme tarpeet ja tavoitteet ja suunnittelemme myyntiä tukevan kokonaisratkaisun.

Meiltä onnistuvat niin pienet kuin suuretkin toteutukset, yksittäisistä hyllypaikoista ja hyllyn päädyistä kokonaisin kampanjoihin, jotka yhdistävät esimerkiksi printtimainontaa, asiakkaan ostopolkua ohjaavia viestejä, digitaalisia hintaviestejä sekä näyttäviä esillepanoja.

Asiakkaamme saa kaiken tarvittavan saman katon alta. Me teemme kaikkemme - ja vähän päälle.

Tiedätkö, kuka ostaa sinun tuotteesi?

Nykytekniikan ansiosta pystymme yhä paremmin ohjaamaan ja seuraamaan kauppaan tulevan asiakkaan ostopolkua. Polku alkaa usein jo kotiin jaetusta mainoksesta, jatkuu kaupan parkkihallissa, ohjaa eteenpäin oikealle hyllylle ja houkuttelee lopulta nappaamaan tuotteen ostoskoriin.

Me selvitämme yhdessä asiakkaamme kanssa loppuasiakkaan ostopolun ja suunnittelemme juuri oikeanlaiset opasteet, kyltit ja digiviestit, joilla asiakasta ohjataan kohti ostotapahtumaa. Lähitunniste- ja mobiiliteknologiat mahdollistavat myös vaikkapa personoidut viestit kännykkään. Tarjoamme asiakkaallemme mahdollisimman helpon avaimet käteen -toteutuksen, joka sisältää sekä analytiikan että teknisen ratkaisun.

 

Paranna ostokokemusta – kasvata myyntiä

Helpota asiakkaasi ostosreissua parantamalla tuotteiden löydettävyyttä ja tuomalla kampanjat ja tarjoukset paremmin näkyville.

Lue lisää

Digitaaliset näytöt ohjaavat ostopäätökseen

Myymälään sijoitettavilla etäohjattavilla digitaalisilla näytöillä ohjaat kävijät ostotapahtumaa kohti.

Kuljetettuna ja varastoituna

Kuljetamme sekä varastoimme kaiken mitä toteutamme. Logistiikkapalvelumme ulottuvat koko valtakunnan aluelle.

Lue lisää

Asiakkailtamme

"Kampanjan onnistuminen on tietysti monen tekijän summa. Itse uskon, että tällä kerralla loistava palaute niin asiakkailta kuin kauppakeskuksen yrityksiltäkin on pitkälti Granon osaamisen ansiota."

Marja-Leena Koukonen, Osuuskauppa Suur-Savo

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä tarpeesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje