<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Liidien hankinta ja hallinta

Lisää liidejä ja diilejä granon liidinhallinta-palvelulla

Kaipaatko lisää liidejä ja nykyaikaista tapaa niiden käsittelyyn? Grano Liidinhallinta -palvelua parempaa tapaa liidien hankintaan ja hallintaan saat etsiä. Palvelu toimii helposti omalla selaimella ja se kerää ja jalostaa liidit tehokkaasti kaupoiksi. Palvelu soveltuu käytettäväksi sekä inbound- että outbound-liidien keräämiseen niin verkossa kuin vaikka messuilla ja muissa tapahtumissa. 
 
Haluatko eroon jo aikansa eläneistä tavoista kerätä liidejä? Haluatko liidit näppärästi talteen digitaalisesti ja kassakoneen kilisemään? Tästä se lähtee!

Grano Liidinhallinta -palvelu

  • Palvelu muodostuu liidikannasta ja liidinkeruutyökaluista, joilla kerätään liidit eri kanavista yhteen palveluun jalostettaviksi.

  • Palvelu tarjoaa vakiorajapinnat liidien tuomiseen palveluun suoraan muista järjestelmistä, esimerkiksi CRM:stä.

  • Palveluun on mahdollista tuoda myös ostettuja kohderyhmiä jalostettavaksi.

  • Selaimella toimiva palvelu voidaan integroida yrityksen muihin järjestelmiin. Sitä voidaan myös käyttää täysin erillisenä ratkaisuna, jolloin käyttöönotto ei vaadi kallista ja aikaavievää IT-projektia.

  • Palveluun rakennetaan liidien jalostamiseksi jatkotoimet ja viestipolut sekä tarvittaessa työkalu monikanavaiseen viestintään.

  • Palveluun sisältyy myös raportointinäkymä, jonka avulla lisätään ymmärrystä liidien jalostamisesta. 

Asiantuntijasi

Markku Korhonen Asiantuntija Uusasiakashankinta ja liidit Grano

Markku Korhonen

Tuotepäällikkö

+358 40 830 1413

markku.korhonen@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Markkinoinnin automaatio

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!