<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Liidien hankinta ja hallinta

* OTA YHTEYTTÄ *

Lisää liidejä, diilejä ja rekryjä granon liidinhallinta-palvelulla

Kaipaatko lisää liidejä ja nykyaikaista tapaa niiden käsittelyyn? Bingo! Grano Liidinhallinta -palvelu kerää ja jalostaa liidit tehokkaasti diileiksi. Palvelu toimii helposti selaimella – sen käyttöönotto ja ylläpito on edullista ja joustavaa. Liidinhallinta-palvelu soveltuu käytettäväksi sekä inbound- että outbound-liidien keräämiseen niin verkkosivuilla ja somessa kuin vaikka messuilla ja muissa tapahtumissa. Myynnin tuen lisäksi palvelu on erinomainen työkalu esimerkiksi uusien työntekijöiden tai jäsenien hankintaan. Data säilytetään turvallisesti Suomessa, GDPR-lainsäädännön mukaisesti. 
 
Haluatko eroon jo vanhoista tavoista kerätä liidejä? Haluatko liidit näppärästi talteen digitaalisesti? Tästä se lähtee!

Grano Liidinhallinta -palvelu

  • Palvelu muodostuu liidikannasta ja liidinkeruutyökaluista, joilla kerätään liidit eri kanavista yhteen palveluun jalostettaviksi.

  • Palvelu tarjoaa vakiorajapinnat liidien tuomiseen palveluun suoraan muista järjestelmistä, esimerkiksi CRM:stä.

  • Palveluun on mahdollista tuoda myös ostettuja kohderyhmiä jalostettavaksi.

  • Selaimella toimiva palvelu voidaan integroida yrityksen muihin järjestelmiin. Sitä voidaan myös käyttää täysin erillisenä ratkaisuna, jolloin käyttöönotto ei vaadi kallista ja aikaavievää IT-projektia.

  • Palveluun rakennetaan liidien jalostamiseksi jatkotoimet ja viestipolut sekä tarvittaessa työkalu monikanavaiseen viestintään.

  • Palveluun sisältyy myös raportointinäkymä, jonka avulla lisätään ymmärrystä liidien jalostamisesta. 

 

Asiantuntijasi

placeholder

Elina Tuomisto

Palvelupäällikkö

+358 400 467 874

elina.tuomisto@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Markkinoinnin automatisointi

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!