<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Konseptisuunnittelu

* OTA YHTEYTTÄ *

Luomme yrityksellesi mainonnan konseptin, jonka avulla kuluttaja voi oivaltaa brändisi, tuotteesi ja palvelusi punaisen langan. 

Konseptisuunnittelu, ja erityisesti itse konsepti ovat markkinoinnissa tunteita herättäviä termejä. Aika ajoin konseptin tarkoitusta tai tarpeellisuutta voi olla haastavaa hahmottaa.

Mainonnan konsepti koostuu suuremmasta kattotason ideasta, jonka avulla brändi voi rakentaa markkinointiviestintäänsä. Mainonnan konseptin alla voi olla useita erilaisia markkinointitekoja tai kampanjoita, ja sen tulisi ennen muuta kestää aikaa. Konsepti kiteyttää yrityksen kohderyhmilleen tarjoamat tärkeimmät edut ja asiakaslupauksen niin, että brändi on heille relevantti, erottuva ja heitä puhutteleva.
 
Konsepti ei siis ole yksittäinen, irrallinen toimenpide brändin nimissä. Konsepti auttaa isommassa kuvassa tavoiteltua kohderyhmää hahmottamaan ja ymmärtämään mitä brändi lupaa, edustaa ja mitä se tarjoaa. Konsepti syntyy asiakas- ja markkinaymmärryksestä ja se kumpuaa brändin strategiasta.
Toimiva mainonnan konsepti tukee juurikin brändiä ja synnyttää sille tavan esiintyä ja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Se taipuu helposti eri mediaympäristöihin, kanaviin ja tapahtumiin. Siksi hyvin suunniteltu, iskevä konsepti antaa myöskin polttoainetta pidemmäksi aikaa erilaisiin kampanjoihin ja markkinoinnin toimenpiteisiin. Kun konseptointivaiheessa on tehty hyvä pohjatyö ja kartoitus, säästyy jatkotoimenpiteissä niin aikaa kuin rahaakin.
 
Grano Retail & Creative -yksikön luovat ovat kokeneita markkinointiviestinnän ja konseptisuunnittelun tekijöitä. Luomme yrityksellesi mainonnan konseptin, jonka avulla kuluttaja voi oivaltaa brändisi, tuotteesi ja palvelusi punaisen langan. Ota yhteyttä, kun konseptisuunnittelu on brändillesi ajankohtainen. 

 

Asiantuntijasi

Tove Asukas Asiantuntija Konseptisuunnittelu Grano

Tove Asukas

Projektipäällikkö, Grano Retail & Creative

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Brändin hallinta

Brändin rakentaminen ja hallinta on tärkeä tekijä yrityksen menestymisessä.

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Yritysilme

Hyvä yritysilme jää mieleen ja taipuu helposti erilaisiin medioihin, ympäristöihin ja materiaaleihin.