<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Mainonnan suunnittelu

* OTA YHTEYTTÄ *

panosta mainontaan ja suunnittelijatiimiin, jonka kanssa on kiva tehdä yhteistyötä

Koko media- ja markkinointimaailma, kuten myös asiakaskäyttäytyminen, kulutustottumukset sekä ylipäätään ihmisten ajatus- ja arvomaailma muuttuvat koko ajan. Yrityksille ja mainostajille luodaan jatkuvasti paineita pysyä muutoksessa mukana ja asiakkaan iholla. Mm. asiakasymmärrys, erilaiset trendit, eri mediat ja yksilöllinen kanssakäyminen yksittäisen kuluttajan kanssa ovat päivän sanoja. Mutta juuri siksi: panosta mainontaan ja suunnittelijatiimiin, jonka kanssa on kiva tehdä yhteistyötä.       

Mainonnan suunnittelu on yleensä jäsennelty prosessi. Se ei tarkoita sitä, että suunnittelijat hautautuvat kammioihinsa viikoiksi fiilistelemään mukavalta tuntuvia ideoita, joista asiakkaalle lähtee muhkea lasku. Toki suunnitteluun kuuluu aina luova prosessi ja sitä kautta asiakkaalle luotava kilpailuetu puhuttelevalla mainonnalla oikeissa mediaympäristöissä, mutta mitään varsinaista mystiikkaa mainonnan suunnitteluun ei sisälly.

Ei ainakaan Granossa. Kaikki lähtee edellä mainitusta prosessista:

  1. Määritämme yhdessä asiakkaan eli sinun kanssasi mainonnan tavoitteet, kohderyhmät, suunnitteluun vaikuttavat muut oleelliset taustatiedot sekä mahdolliset mittari, joilla mainontaan satsatut panostukset arvioidaan.
  2. Autamme ja sparraamme medioiden ja kohtaamispisteiden valinnassa. 
  3. Suunnittelemme toimeksiantosi pohjalta mainonnan sisällön eli visuaalisen ilmeen ja viestit. Palveluksessasi ovat myös kokeneet projektipäällikkömme, jotka pitävät langat käsissään puolestasi.
  4. Teemme tämän kaiken avaimet käteen –periaatteella: suunnittelu, toteutus ja jalkautus kaikkiin niihin medioihin, joissa tavoitamme yhdessä määritellyn ja valitun kohderyhmän tehokkaimmin. Ja tarjoamme myös tuotannon ja logistiikan, jos fyysisiä materiaaleja pitää tuottaa tai siirtää paikasta A paikkaan B.

 

Asiantuntijasi

Tove Asukas Asiantuntija Mainonnan suunnittelu Grano

Tove Asukas

Projektipäällikkö, Retail & Creative

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Graafinen suunnittelu

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Tuotekuvaus ja kuvauskäsittely

Hyvä tuotekuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!