<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Valomainokset, valotaulut ja myymälämiljööt

Yli miljoonan LED-valon, 10 000 valomainoksen ja 23 vuoden kokemuksella suunnittelemme ja toteutamme monipuolisesti erilaiset valomainokset, valotaulut, liikepaikkapylväät, mainostornit, pylonit, myymälämiljööt, opasteet, friisit, teippaukset ja suurkuvatulosteet. Nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

Ledit valonlähteenä ovat kestävä ja energiatehokas ratkaisu. Ympäristöystävällinen teknologia mahdollistaa monimuotoisten LED-valomainosten ja muiden mainosrakenteiden ja teknisten ratkaisujen toteutuksen.
 
Lisäksi huolehdimme valomainosten huolloista sekä niiden ilmeiden päivityksestä yrityksesi tarpeiden mukaan.
 
Valitse valomainos tai valotaulu – ja loistat aina!

Tuotteitamme

Kotelovalomainokset

Kotelovalomainos mahdollistaa halutun informaation, tasaisen ja tehokkaan valaisun.

Irtokirjainvalomainokset

Irtokirjainvalomainos on näyttävä ja huomiota herättävä valomainos. Valonlähteenä käytetyt ledit ovat kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu.

Mainostornit, liikepaikkapylväät ja pylonit

Olemme liikepaikoilla kohoavien mainostornien eli pylonien kokonaistoimittaja. Suunnittelemme mainostornin perustuksista pystytykseen yhdellä tilauksella.

Myymälämiljööt

Valmistamme alan uusimmilla tekniikoilla suurkuvatulosteet, myymälätaulut, friisit, opasteet ja teippaukset – kaiken, mitä myymälän näyttävään ja informatiiviseen ilmeeseen tarvitset.

Huoltoasemat

Yhdellä tilauksella näyttävä ja säätä kestävä ilme huoltoasemalle.

Räätälöidyt ratkaisut

Jos et löydä sopivaa tuotetta, me räätälöimme sen. Ota yhteyttä!

Asiantuntijasi

harri

Harri Halonen

myyntipäällikkö

+358 44 088 1928

harri.halonen@grano.fi

Ota yhteyttä

Avaimet käteen -periaatteella, läpi Suomen

suunnittelu

Suunnittelu

Ideoimme, suunnittelemme ja valmistamme kestäviä valomainoksia käytännössä testatuista materiaaleista. Parhaat materiaalit kirjainrunkoihin ovat: Pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy, peilipintainen tai harjattu RST -pelti tai alumiini käyttötarpeen mukaan.
ymparistoystavallinen-valmistus

Valmistus

Tehtaamme koko laitekanta edustaa alan uusinta teknologiaa. Tunnemme ympäristövastuumme ja pitkälle viedyn tietokoneohjauksen ansiosta materiaalihävikkimme on erittäin vähäinen. Lisäksi huolehdimme syntyneiden jätteiden asianmukaisesta käsittelystä.
asennus

Asennus

Asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Valomainosten asennuksiin hyvin sopivilla nostoja kuljetuskalustoilla varustetut tiimimme löytyvät 16 paikkakunnalta. Asianmukaiset turvalaitteet, sähköurakointioikeudet ja muut lakisääteiset työturvallisuuteen ja laitteiden käyttöönottoon liittyvät asiat ovat meille itsestäänselvyys.
huolto

Huolto

Vaikka tuotteemme valmistetaan kestäviksi ja pitkäikäisiksi – voi niitä joutua huoltamaan. Varsinkin Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat usein veronsa. Säännöllinen huoltopalvelumme pitää mainokset ajan tasalla ja ennen kaikkea näyttävinä.