<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Rakentamisen ja teollisuuden palvelut

Saako kävijä luotettavan ja selkeän mielikuvan työmaastasi?

Ei ole yhdentekevää, miltä rakennustyömaa ympäristöineen näyttää. Etenkin pitkäkestoisissa, isoissa hankkeissa on tärkeää pitää myös lähiympäristön asukkaat ja ohikulkijat ajan tasalla siitä, mitä tapahtuu, ja pyrkiä pitämään työmaan ympäristö ja kulkuväylät mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Me tarjoamme ratkaisut myös rakennustyömaan ympärille: opasteet, kyltit ja työmaa-aidat. Työmaa-aitaan on mahdollista tulostaa vaikkapa havainnekuvia tai tietoa työmaan aikataulusta. Myös korjausrakentamisessa käytettävät suojapeitteet voi kuvittaa: Suomessakin on yleistynyt tapa, jossa julkisivukorjattavan arvorakennuksen peitteeseen on tulostettu rakennuksen kuva täysikokoisena.

Ovatko rakennuspiirustuksesi ajan tasalla?

Rakennusprojekteihin liittyvien rakennuspiirustusten ja muiden dokumenttien on oltava aina käytettävissä ja muokattavissa. Me tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun teknisten dokumenttien käsittelyyn. Meiltä onnistuvat rautaisella kokemuksella ja osaamisella niin skannaus, vektoripiirustus, päällepiirto kuin kaikenkokoiset tulosteetkin, joustavasti tilanteen mukaan.

Joko sinun rakennusprojektisi löytyy SokoProsta?

Yli 50 000 käyttäjää, yli 10 000 päivittäistä käyttäjää, yli 2000 aktiivista projektia: SokoPro on Suomen suosituin ja käytetyin projektipankki. Rakennushankkeiden lisäksi SokoPro säilyttää kiinteistöjen piirustukset ja muut rakennuksen elinkaareen liittyvät dokumentit.

SokoPro pitää tärkeät dokumentit tallella ja ajan tasalla, kuudella kielellä sekä varmistaa dokumenttien luottamuksellisuuden tietoturvasertifikaatilla.

Lue lisää

Uusia asuntoja rakenteilla! Kuka niihin muuttaa?

Uudis- ja saneerauskohteiden markkinointi käynnistetään tänä päivänä varsin aikaisessa vaiheessa, toisinaan jopa ennen kuin ensimmäistäkään kiveä on tontilla käännetty tai rakennustelinettä pystytetty. Hyvin kohdennettu ennakkomarkkinointi onkin tehokasta.

Meiltä löytyy ratkaisu myös rakennuskohteiden kohdennettuun markkinointiin: esimerkiksi uuden senioritalon rakennuttaja voisi kohdentaa viestinsä vaikkapa kaikkiin 30 kilometrin säteellä asuviin eläkeläisiin. Kauppakeskuksen rakennuttaja voisi haluta tavoittaa kaupunginosan yrittäjät ja kauppiaat, tarjota heille hyviä vuokrasopimuksia ja varmistaa näin kohteen hyvän käyttöasteen jo heti avajaispäivänä.

 

Kulunvalvonta

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista, joita työmaalla tulee ottaa huomioon. Kauttamme saat kokonaisvaltaiset kulunvalvonnan ratkaisut ID-korteista työmaakameroihin.

Materiaalit yli 100 kielellä

Käännöstoimistomme kääntää materiaalisi yli 100 eri kielelle. Tarjoamme
niin kattavat kokonaisratkaisut kuin
yksittäiset käännöspalvelut.

Lue lisää

Tulostamme ideasi kolmiuloitteisena

Palveluvalikoimastamme löytyy täysiverinen 3D-tulostuspalvelu, joka auttaa sinua tekemään ideastasi totta.

Tutustu

Nopeat tulosteet

Oletko yksittäisten tulosteiden tarpeessa? Lähes kaikki toimipisteemme tarjoavat tulostus- ja kopiointipalveluita myös vähittäismyyntinä.

Nopeat tulosteet

Valtakunnalliset lähettipalvelut

Kuljetamme sekä varastoimme kaiken mitä toteutamme. Logistiikkapalvelumme ulottuvat koko valtakunnan alueelle.

Tilaa lähetti

Asiakkailtamme

"Grano tuntee Skanskan arvomaailman, heiltä tulee aktiivisesti ehdotuksia asioiden uusista toteutustavoista."

Katja Kocak, Skanska.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä tarpeesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje