Tillbaka

Trycksakerna som vi skapat tillsammans med Stora Enso har försett oss med enormt mycket kunskaper och färdigheter. Olika projekt under den långa historien, såväl stora som små, har satt vår kompetens och flexibilitet på prov. Stora Enso förhåller sig ovillkorligt till kvaliteten, och eftersom arbetena har varit så utmanande har de gett oss möjlighet att utvecklas och lära oss nytt samt skänkt mening åt vår princip om en ständig utveckling.

Kortet har tryckts på Ensocoat 2S 300 g/m2 och bollen på Ensocoat 2S 220g/m2.

Vi tar vår utvecklande kompetens och expertis tillvara i kundarbeten och har förmåga att komma med idéer som inte tidigare testats.

Alla arbeten trycks på Stora Ensos egna material och genomgår noggranna granskningar för att kunden ska få felfria produkter. 

Vi har också fått möjlighet att tillverka lyxiga trycksaker med exceptionellt höga kvalitetskrav. Då har vi finslipat produkterna till perfektion.

Fodralen har tryckts på CKB 315 g/m2, bollen på Ensocoat 2S 220g/m2 och kortet på Ensocoat 300g/m2.

Arbetena som vi gjort tillsammans med Stora Enso har också uppmärksammats internationellt. Grano deltog i den internationella tävlingen FSEA Gold Leaf Awards i USA tillsammans med Starck och Valve Group som svarat för planeringen av det visuella. Där tog mässinbjudan Luxe Pack förstaplats i kategorin för inbjudningar och den flotta julbollen med förpackning kom på andra plats i sin kategori.

Till Stora Enso har Grano bland annat tillverkat

  • företagspresenter
  • mässmaterial, till och med stora ReBoard-väggar
  • förpackningar
  • lyxtrycksaker.

Grano har samarbetat med Stora Enso sedan 1998.