<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tapahtuma tulossa, kenelle lähetetään kutsu?

Tapahtumien ja seminaarien järjestäminen ovat yrityksille tärkeitä näytön paikkoja. Me autamme osaltamme asiakkaitamme onnistumaan hoitamalla tapahtumiin liittyvät kutsujärjestelyt.

Sovimme ja suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa kutsuttavat sekä kutsujen sisällöt, ja siitä eteenpäin hoidamme loput: ennakkokutsut ja kutsut asiakkaan omalla ilmeellä, kutsujen lähetys, ilmoittautumiset ja rekisteröinnit sekä tapahtuman jälkeen kiitosviestit ja palautekyselyt.

Miltä sinun tapahtumasi näyttää?

Intiimi kabinetti muutamalle kymmenelle vai isot bileet Messukeskuksessa? Hämyisä ja hillitty tunnelma vai isoilla kuutioilla koristeltu Finlandia-talon sali? Näyttävä ja mieliinpainuva tapahtuma voi olla pieni tai iso, tunnelma ja puitteet ratkaisevat.

Tapahtumaa järjestävä asiakas kertoo mitä toivoo ja tarvitsee, me mietimme sopivimmat ratkaisut ja materiaalit. Tapahtumien rakentamisessa yhdistämme laajasti printti-, digi-, materiaali- ja rakennesuunnitteluosaamistamme ja pyrimme aina mahdollisimman kestäviin ja monikäyttöisiin toteutuksiin.

Miten valjastat tyhjän seinäpinnan viestisi viejäksi?

Uudet toimitilat, jossa seinät hohtavat tyhjyyttään? Tapahtuma, jossa jokainen pinta halutaan saada toistamaan tapahtuman teemoja ja viestiä? Paljas seinäpinta, joka pitäisi peittää… jotenkin? 

Me osaamme kertoa miten. Usein kun tapaamme alkukartoituksen merkeissä, asiakkaamme päätyykin sellaiseen ratkaisuun, jota eivät aluksi ollut edes tullut ajatelleeksi. Niin moninaiset ovat mahdollisuudet! Telineet, tapetoinnit, opaskyltit - erilaisilla pinnoilla on iso vaikutus niin halutun viestin perille menoon kuin yleisen tunnelman luomiseenkin.

 

Painettuna ja digitaalisena

Tapahtumien rakentamisessa yhdistämme laajasti printti-, digi-, materiaali- ja rakennesuunnitteluosaamistamme ja pyrimme aina mahdollisimman kestäviin ja monikäyttöisiin toteutuksiin.

Asennamme minkä toteutamme

Asennamme raudanlujalla ammattitaidolla kaiken minkä toteutamme. Kankaasta trussiin, lattiasta kattoon. 

Logistiikkapalvelumme ovat käytössäsi

Sujuva logistiikka on tärkeä osa messutoteutusta. Kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelumme ovat käytettävissäsi aina kuljetuksesta varastointiin asti.

Lue lisää

Asiakkailtamme

"Grano pystyi vastaamaan hyvin toiveisiimme ja arvostimme sitä, että toimitusaikatauluissa löytyi tarvittaessa joustoa. Lisäksi henkilökunta oli erittäin ystävällistä."

Martin Lalande, Kansainvälinen Autoliitto

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää yhteistyöstä tarpeesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje