029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Apua pienten yritysten kasvuun ja menestykseen

 
Yrittäjät joutuvat jatkuvasti pohtimaan, miten heidän yrityksensä tulisi reagoida ympärillä jyllääviin muutosvoimiin. Esimerkiksi digitalisaatio saattaa tuntua kovin isolta ja hankalasti pureskeltavalta asialta, kun samaan aikaan pitää selvitä myös päivittäisestä liiketoiminnasta. Jos kumppanina on Grano, yrityksen ei tarvitsekaan osata kaikkea itse. Grano auttaa yrityksiä menestymään laittamalla esimerkiksi nettisivut, verkkokaupat ja tilausjärjestelmät kuntoon. Se tarjoaa myös käytännön markkinointi- ja myyntimateriaalit sekä digi- ja printtisisällöt kätevästi yhdeltä luukulta, luovasta suunnittelusta aina toteutukseen ja tulosten mittaamiseen asti.

Paino- ja tulostuotteet

Tarjoamme laadukkaita markkinointimateriaaleja yrityksesi erilaisiin tarpeisiisi käyntikorteista kirjekuoriin, esitteisiin ja asiakaslehtiin.

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi tarpeita vastaavat sivustoratkaisut.

Digitaalinen markkinointi

Toteutamme ja julkaisemme sisältösi myös sähköisiin kanaviin. Monikanavaisuus lisää viestisi tehoa ja mitattavuutta.

Tila- ja tapahtumasuunnittelu

Tarjoamme ja toteutamme laajan skaalan erilaisia suunnittelu- ja rakenneratkaisuja yritysten omiin tiloihin, asiakastilaisuuksiin, messuille ja tapahtumiin.

Suoramarkkinointi

Potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen ja heidän tarpeidensa ymmärtäminen on yhtä tärkeää kuin viestisi sisältö.

Tilausjärjestelmät

Tehokas tilausjärjestelmä helpottaa yrityksen tuotetilausten hallinnointia ja säästää työntekijöiltä sekä aikaa että vaivaa.