<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Parhaat työkalut rakennusalan ja kiinteistöjen tarpeisiin

Digitaalinen teknologia muovaa jatkuvasti sekä rakennusteollisuuden toimintaa, projektien hallintaa että kiinteistöjen käyttöä. Rakennusprojekteista on tullut monimutkaisempia samalla, kun sekä yhteiskunnan että käyttäjien vaatimukset rakennuksia ja kiinteistöjä kohtaan kasvavat. Granolla on vuosikymmenien kokemus rakennusalan erikoistarpeista – SokoPro-projektipankki ja kattavat palvelumme auttavat pitämään asiakkaan projektit hallinnassa sekä tärkeät dokumentit tallella. Lisäksi tarjoamme monikanavaiset printti- ja digiratkaisut rakennushankkeiden sekä kiinteistöalan tiedonkulkuun ja -hallintaan, viestintään ja markkinointiin.

RAKENTAMISEN PROJEKTINHALLINTA

Sujuuko rakennusprojektisi suunnitellusti? Päivittyvätkö tärkeät tiedot turvallisesti ja ovat heti käytössäsi?

TEKNISET DOKUMENTIT

Ovatko rakennusprojektisi piirustukset sekä dokumentit käytettävissä ja muokattavissa?

TILAUSJÄRJESTESTELMÄT

Tehokas tilausjärjestelmä helpottaa yrityksen tuotetilausten hallinnointia ja säästää työntekijöiltä sekä aikaa että vaivaa. 

3D-TULOSTUS

3D-tulosteknologian ansiosta virtuaalisesta mallista voidaan tulostaa fyysinen tuote.

ARKISTOINTI JA DIGITOINTI

Dokumenttien ja arkistojen digitoiminen on tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käytettävyyteen.

KÄÄNNÖKSET

Ovatko yrityksesi verkkosivut yhtä kansainväliset kuin liiketoiminta? Kansainvälisen yrityksen on tärkeää pystyä kommunikoimaan monella kielellä.

TOIMIALAN ASIANTUNTIJA

Jouni Silvennoinen

Jouni Silvennoinen

+358 20 743 5222

jouni.silvennoinen@grano.fi

ota yhteyttä