3D-tulostus

Grano3D on fuusioitunut Maker3D:n kanssa. Fuusion myötä yritykset jatkavat kasvuaan markkinajohtajana Maker3D-nimen alla.

Tilaa tai pyydä tarjous
3D-tulostus

Maailmanluokan 3D-tulostusratkaisut

Olemme maailman mittapuussakin merkittävä 3D-toimija. Tuotantomme keihäänkärki on 3DSystemsin valmistama ProX SLS 500 -järjestelmä, jonka valmistusteho ja tarkkuus ovat huippuluokkaa: tämän laitteiston tuottamat kappaleet kestävät vaativankin käytön.

Tarjoamme kirkkaimman 3D-teknologian lisäksi kokeneen henkilöstön, jolta löytyy vahvaa osaamista niin valmistustekniikasta kuin palveluhenkisyydestä. Tuotannon lisäksi saatavilla on suunnittelupalveluja, alan tarvike- ja laitekauppaa sekä niihin liittyviä huolto- ja koulutuspalveluja. Olemme mukana myös lukuisissa merkittävissä tuotekehitysprojekteissa, kuten UPM:n uuden 3D-komposiittimateriaalin kehitystyössä.

Tuotteiden toimitusaika on huippuluokkaa: tyypillisesti 3–4 arkipäivää, mutta pikatoimituksetkin ovat mahdollisia.

Kun haluat parasta, valitse meidät.

Sarjatuotanto

Valmistamme erityisesti teollisuuden tarpeisiin lyhyitä sarjoja. Näissä optimoidaan teknologioiden tuomia etuja ja haetaan kustannussäästöjä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Suuremmista sarjoista teemme mielellämme kumpaakin osapuolta hyödyttäviä valmistussopimuksia.

Yksittäiskappaleet

Myös yksittäisten kappaleiden ja prototyyppien valmistaminen onnistuu. Varsinkin Objetin sekä 3DSystemsin valmistamat erittäin tarkat photopolymeerikoneet ovat todella suosittuja. Myös tarkkojen yksityiskohtien toteutus esimerkiksi pienoismallien rakentamisessa on mahdollista.

Saat meiltä:

  • Kovat ja joustavat kappaleet
  • Värilliset kipsikappaleet
  • Pienet ja tarkat kappaleet
  • Joustavat ja monimateriaalikappaleet
  • Tarkat ja suuret kappaleet
  • Suuret muovikappaleet
  • Metallitulosteet

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm