Takaisin

Tuotantolinjajohtajana työskentelevä Tatu Rinne oli ehtinyt toimia suurkuva-alalla noin kymmenen vuoden ajan päätyessään osaksi Granon henkilökuntaa. Rinne siirtyi alun perin hämeenlinnalaiseen Domus Printiin vuonna 2010, jonka kautta tie vei silloisten yrityskauppojen ja fuusioiden myötä granolaiseksi. Granossa hän on siis ehtinyt olla jo mukavan matkaa.

”Vaikka olen ollut talossa jo seitsemän vuoden ajan, yhtään tylsää päivää ei ole tullut eteen”, Rinne kertoo. ”Olen edelleen yhtä innoissani työstäni, kuin aloittaessani Granossa.”

Rennossa porukassa työskentely ei ole totista

Tyytyväisyys omaan työpaikkaan juontaa juurensa monesta tekijästä. Rinne kertoo, että omassa työssään yksinkertaisesti parhaaksi hän kokee työtehtävät ja työporukan. Rinteen työnkuvaan kuuluu mm. suurkuvatuotantoon ja henkilöstöön liittyvien asioiden suunnittelu ja toteutus isossa kuvassa sekä strategian jalkauttaminen käytäntöön. Rinteen työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa, mutta työ on liikkuvaa. Rinne pyrkii käymään mahdollisimman usein suurkuvan eri toimipisteissä katsomassa miten asiat käytännössä sujuvat. Esimerkiksi tie Kuopioon ja Jyväskylään on tullut tutuksi. Työpäivänsä ja -viikkonsa hän voi yleensä itse suunnitella mieleisekseen, mikä tuo iloa ja mukavuutta liikkuvaan työhön.

Työporukassa Tatu Rinne kertoo viihtyvänsä paremmin kuin hyvin. Töitä hän tekee monipuolisesti niin omien alaistensa, johdon ja henkilöstöhallinnon kuin markkinoinnin ja myynninkin kanssa. Työt tehdään aina yhdessä hyvällä fiiliksellä. Onnistumisista todella iloitaan: tiimin kanssa heitetään yläfemmat ja menestyksestä tulee aito onnistumisen tunne. Hyvässä ja rennossa porukassa työskentely ei ole totista.

Granossa ollaan edelläkävijöitä

Rinteen Granossa viettämää aikaa kuvaa hyvin myös jatkuva eteenpäin menemisen ja kehittymisen henki. Rinne kertoo, että uralla edistyminen lyhyessäkin ajassa on Granossa mahdollista. Vuosien 2010 ja 2013 välissä hän ehti siirtyä tuotannosta tuotantopäällikön rooliin ja siitä edelleen aluepäälliköksi. Rinne kertoo, että omasta halusta kehittymiseen ja eteenpäin menemiseen on ollut suuri hyöty uralla edistymisessä. Rinne on käynyt töiden ohessa myös johtamisen ammattitutkinnon, minkä myötä hän on siirtynyt edelleen nykyiseen tehtäväänsä.

”Granossa parasta on kunnianhimo olla alan seuratuin edelläkävijä. Meillä ei jäädä katselemaan, mitä muut tekevät. Sen sijaan halutaan näyttää muille suuntaa ja parantaa jatkuvasti omaa tekemistä”, Rinne kuvailee. Granoa hän voi suositella työnantajaksi kenelle vain, jolta löytyy halu jatkuvaan kehittymiseen. Työtehtäviä ja työnkuvia löytyy monenlaiselle osaajalle ja työt halutaan pitää jatkuvasti innostavina. Granossa pääsee tekemään uusia juttuja edelläkävijänä.