<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yritysasiakkaat

Grano Oy keskittää ja uudelleen organisoi toimintojaan varmistaakseen asiakaslähtöisen toiminnan jatkuvuuden ja kilpailuedun säilymisen muuttuvassa markkinatilanteessa. Tuotantoyksiköidemme keskittämisellä parannamme laatuamme, joustavuuttamme ja toimitusvarmuuttamme. Lisäksi haluamme pitää huolen riittävästä tuotantoresurssistamme vuoden jokaisena työpäivänä. Tämän takia suljemme Hyvinkään toimipisteemme 29.11.2019.

Tutut Hyvinkään yritysyhteyshenkilöt jäävät edelleen Granon palvelukseen ja jatkavat normaalisti asiakkaiden palvelemista alueella. Käytännössä yritysasiakkaidemme ei tarvitse enää tulevaisuudessa itse hakea töitään toimipisteestämme, vaan ne tuodaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Myös asiakaspalvelumme ohjaa teidät tarvittaessa oikealla myyntihenkilölle ja auttaa kaikissa tilauksiin liittyvissä tiedusteluissa, nopeasti ja helposti:

puh. 029 1800 400 (avoinna arkisin 8–16) tai grano.fi/asiakaspalvelu. Voitte myös lähettää tarjouspyynnön tai tilauksen suoraan sähköpostilla: asiakaspalvelu@grano.fi.

Pahoittelemme ylimääräistä vaivaa, jonka toimipisteemme sulkeminen mahdollisesti aiheuttaa.

Takaisin >>

Ystävällisin terveisin
Grano Hyvinkää