029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

3D-tulostus

* OTA YHTEYTTÄ *

maailmanluokan 3D-tulostusratkaisut

Grano3D on fuusioitunut Maker3D:n kanssa. Fuusion myötä yritykset jatkavat kasvuaan markkinajohtajana Maker3D-nimen alla. Jatkossa saatavilla on entistä monipuolisemmat suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä laajempi tarjoama erilaisia 3D-palveluita. 

Olemme maailman mittapuussakin mitattuna merkittävä 3D-toimija. Tuotannon keihäänkärkenä kulkee 3DSystemsin valmistama ProX SLS 500 -järjestelmä, jonka valmistusteho ja tarkkuus ovat huippuluokkaa: tämän laitteiston tuottamat kappaleet kestävät vaativankin käytön.

 Tarjoamme kirkkaimman 3D-teknologian lisäksi kokeneen henkilöstön, jolta löytyy vahvaa osaamista niin valmistustekniikasta kuin palveluhenkisyydestä. Tuotannon lisäksi saatavilla on suunnittelupalveluja, alan tarvike- ja laitekauppaa sekä niihin liittyviä huolto- ja koulutuspalveluja. Olemme mukana myös lukuisissa merkittävissä tuotekehitysprojekteissa, kuten UPM:n uuden 3D-komposiittimateriaalin kehitystyössä.

Tuotteiden toimitusaika on huippuluokkaa: tyypillisesti 3–4 arkipäivää, mutta pikatoimituksetkin ovat mahdollisia.

Kun haluat parasta, valitse meidät.

Jätä tarjouspyyntö

Sarjatuotanto

Valmistamme erityisesti teollisuuden tarpeisiin lyhyitä sarjoja. Näissä optimoidaan teknologioiden tuomia etuja ja haetaan kustannussäästöjä perinteisiin menetelmiin verrattuna. Suuremmista sarjoista teemme mielellämme kumpaakin osapuolta hyödyttäviä  valmistussopimuksia.

Yksittäiskappaleet

Yhtä lailla myös yksittäisten kappaleiden ja prototyyppien valmistaminen onnistuu. Varsinkin Objetin sekä 3DSystemsin valmistamat erittäin tarkat photopolymeerikoneet ovat todella suosittuja. Myös tarkkojen yksityiskohtien toteutus esimerkiksi pienoismallien rakentamisessa on mahdollista.

  • Kovat ja joustavat kappaleet
  • Värilliset kipsikappaleet
  • Pienet ja tarkat kappaleet
  • Joustavat ja monimateriaalikappaleet
  • Tarkat ja suuret kappaleet
  • Suuret muovikappaleet
  • Metallitulosteet

Tony Puronranta

Tuotepäällikkö

+358 43 825 7659

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Markkinoinnin automatisointi

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!

Tuotantojen ulkoistaminen

Grano on Suomen osaavin ulkoistamiskumppani. Vuosien saatossa olemme tehneet kymmeniä onnistuneita yritysjärjestelyjä ja ulkoistuksia. Olipa kyse aineistojen tuottamisesta, painamisesta, digituotannoista, myyntikampanjoista tai toimitilasomisteista, me hoidamme homman kotiin.

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.