Tillbaka

Hanteringen av marknadsföringshelheter är mer utmanande än på länge. Elektroniska kanaler och sociala medier splittrar budskapet och äter samtidigt upp traditionella tryckta reklam. De traditionella medierna har dock inte försvunnit någonstans utan med hjälp av korrekta kombinationer och val kan du fortfarande åstadkomma en stark kundtäckning. Vi hos Grano hjälper våra kunder att utnyttja de kanaler via vilka de i sin tur kan nå sina kunder.

Marknadsföringskommunikationen får inte vara för komplicerad. Tydliga, enkla och logiska budskap i rätta kanaler skapar mätbarhet och syns sist och slutligen i form av ökad försäljning.

WP_20160608_004.jpg

Fordonsreklam når och skapar även kostnadseffektivitet som separat medium

Fordonsreklam, det vill säga ”rörliga medier”, är ett evigt vilt kort när det gäller att välja mellan olika medier. Om ditt företag har egen transportmateriel är fordonsreklam kostnadseffektiv, du har ju medieutrymmet i dina egna händer. På så sätt kan du så att säga slå två flugor med en smäll: logistiken fungerar och ytorna på dina bilar genererar euro när de rör sig i trafiken. Vare sig du vill få synlighet för ditt varumärke, en produkt eller en kampanj för en viss tid är fordonstejpningar en fungerande mediekanal.

För bästa resultat kombinera fordonsreklam med andra möjligheter, till exempel kanaler i sociala medier. Rörliga medier är ett dynamiskt och kostnadseffektivt sätt att genomföra marknadsföringskommunikation där också dina kunder befinner sig. Man har räknat att rörlig reklam är upp till 20 procent effektivare än orörlig.

Antalet nyttofordon ökar hela tiden och för närvarande kör det över 420 000 registrerade fordon på våra vägar. Lastbilar, bussar, tåg, paket- och taxibilar transporterar varor och människor överallt hela tiden. Det finns alltså gott om potentiell reklamyta både nu och i framtiden.

 

Grano är proffs på fordonstejpning

Vi hos Grano erbjuder dig en servicehelhet som inte lämnar några luckor vid valet av mediekanaler. En god idé är först hälften gjord och behöver en kompetent genomförare. Grano är ditt val om du söker efter lätthet. Väljer du Grano som din partner får du reklam i alla kanaler vid en lucka.

Bland Granos tjänster hittar du lösningar av hög kvalitet utöver för fordonstejpningar också för tejpningar av fasader. Vi är en tillförlitlig partner med fabriksgarantier för krävande projekt med utomhusreklam. Vi hos Grano inleder alla projekt med en noggrann kartläggning och genom att välja rätta material. Produktionen ser till att ditt budskap är av hög kvalitet och vår monteringstjänst betjänar i hela landet.

 

Dagliga resor i Finland under 2010–2011: (För närmare information gå in på motiva.fi)

  • 2,89 resor/person/dygn
  • resans genomsnittslängd 14,3 km/dygn
  • tid som åtgått till resor per dygn 1 h 5 min
  • totalt 5 150 miljoner resor om året

Låt oss hålla kontakten och kartlägga synlighetsfrågorna för ditt varumärke. Tveka inte med att ringa oss så tänker vi tillsammans ut den bästa lösningen för dina behov.

Lasse Järvinen
044 0313 777
lasse.jarvinen@grano.fi