Gå direkt till innehållet

Ansvarsfullhet

Granos ansvarsfullhet består av fyra delområden: kundansvar, socialt ansvar, ekonomiskt ansvar och miljöansvar.

Ansvarsfulla gärningar syns i Granos vardag

På Grano innebär ansvarsfullhet gärningar. Vi deltar i att bygga en hållbar, jämlik, mer etisk, tryggare och miljövänligare framtid.

Ansvarsfullheten syns i våra produkter och tjänster. Vi satsar på koldioxidneutrala, giftfria och trygga val. Vi hjälper våra kunder att hitta ansvarsfulla lösningar som lämpar sig för våra kunders behov.

Vi växer på ett lönsamt och hållbart sätt. Vår verksamhet baserar sig på våra etiska anvisningar och trygga praxis. Vi är en äkta partner till våra kunder och vår uppgift är att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. En förutsättning för att våra produkter och tjänster är av hög kvalitet är en välmående personal. Grano vill vara en ansvarsfull arbetsgivare för sina anställda och säkerställa en god och jämlik atmosfär på arbetsplatsen.

Grano har evaluerats med EcoVadis standarder för ansvarsfullhet

EcoVadis anses vara världsledande inom evaluering i ansvarsfullhet, såväl ett självständigt och internationellt erkänd organisation. EcoVadis evaluerar och betygsätter företags prestationsindex i miljöansvar, socialt ansvar och styrning.

Grano har fått en silvermedalj i EcoVadis evalueringen. Vi jobbar fortfarande för att utveckla våra dagliga verksamhet och göra de även mer hållbart i framtiden.

Corporate Responsibility at Grano

 

Läs mer om våra temor i ansvarsfullhet