Gå direkt till innehållet

En fungerande förpackning är en viktig del av företagets varumärke

En lyckad och praktisk förpackning är pricken över i för en produkt. En väldesignad förpackning är en viktig del av företagets varumärke. Den väcker intresse, kommunicerar och bygger upp förväntningsvärde för själva produkten. Med hjälp av förpackningens visuella utseende och struktur kan varumärket skilja sig från andra. 

Vi designar och tillverkar förpackningar, självhäftande etiketter och flexibla förpackningar med decenniers erfarenhet och yrkesskicklighet. Vi funderar på vilka material som är hållbara och lämpar sig för just din förpackning samt designar strukturen enligt mått. Vi ser till att slutresultatet skyddar produkten och fungerar i din produktion. Inget är för litet eller för stort för oss – vi kan göra vad som helst. 

Vårt förpackningstryckeri tillverkar olika förpackningstyper från kartong till wellpapp. Om du är verksam inom förpackningsindustrin tillverkar vi dekaler, etiketter och flexibla förpackningar enligt dina behov. Vi behärskar materielarbetena och materialhanteringen. Våra moderna tryckmetoder garanterar ett högklassigt resultat. 

Ekologiska lösningar och förpackningsmaterialens miljövänlighet är viktiga för oss. Vi erbjuder återvinningsbara material och nya lösningar så att du kan minska användningen av plast. Vi har beviljats spårbarscertifikaten i systemen FSC och PEFC för virke samt rätt att använda certifikatens logotyper. Certifikatsmarkeringen på en trycksak garanterar att råvaran för produkten härstammar från en certifierad skog som har vårdats enligt principerna för hållbar utveckling. 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Läs mer om våra produktlösningar

Etiketter

En snygg etikett gör att produkten skiljer sig från konkurrenterna och innehåller den produktinformation som köparen behöver.

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Flexibla förpackningar

Ekologiska flexibla förpackningar lämpar sig för förpackning av bland annat mellanmålsprodukter, kryddor, nötter och sötsaker.

Kampanjförpackningar

Kampanjförpackningar av hög kvalitet hjälper din kampanj att lyckas. Grano har lösningar för bland annat rabatt- och säsongsförsäljningar, produktlanseringar och evenemang.

Strukturbibliotek för förpackningar

Bekanta dig med Granos förpackningsalternativ.

Förpackningsdesign

En väldesignad förpackning gör produkten attraktiv och skiljer den från konkurrenterna.

Självhäftande etiketter

En väldesignad självhäftande etikett är pricken över i för produkten och skiljer den från konkurrenterna.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna