Gå direkt till innehållet

Logistik­tjänster

Hos Grano får du logistiktjänster för planering, lagring, förpackning och leverans.
Logistiktjänster

Postning och logistik

Logistik innebär inte bara transport och lagring av varor utan också hantering av hela transportkedjor och att påverka kundupplevelsen. Därför ska logistiken fungera utan fel från början till slut. 

Granos tjänstelagring har beviljats ett Oivasmilis-märke som bevis på att lokalerna uppfyller kraven på lagring och hantering av livsmedel.

Hur fungerar vår tjänst?

Du kan hantera ditt utbud, göra beställningar och samla in rapporter ur en webbläsarbaserad beställningskanal som är anpassad för just dina behov. Via samma kanal får du tillgång till rapporteringsverktyg, med hjälp av vilka budgeteringen och optimeringen av lagret fungerar smidigt. Dessutom betjänas du av din personliga kontaktperson.  

Vi erbjuder tjänster för post- och marknadsföringslogistik exempelvis för direktmarknadsföringskampanjer, POS-kampanjer (dvs. point of sales-kampanjer) och kundpost samt för leverans av evenemangsmaterial och andra försäljnings- och marknadsföringsmaterial. 

Ta det alltså lugnt och låt oss sköta såväl lagringen, förpackningen, postningen som själva leveransen av ditt företags produkter. Med andra ord – låt oss sköta allt! 

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna