Gå direkt till innehållet

Produkter och tjänster för industrin

Våra produktlösningar
Teollisuuden ratkaisut ja tuotteet Granolta

Ansvarsfullt producerade lösningar för industrins behov

Grano sköter stora helheter för industrins behov. Vi erbjuder dokumentering, digitalisering, olika marknadsföringsmaterial och trycksaker, logistik och lagring, ljusreklam, beställningssystem och mycket annat över en disk.

Vi på Grano har specialiserat oss på lösningar som lämpar sig för industrin. Hos oss kan du kombinera tjänster och produkter som främjar ditt eget arbete. Grano har flera års erfarenhet och riksomfattande service, vilket säkerställer att du får allt du behöver snabbt och ansvarsfullt.

Grano har beviljats silver i EcoVadis ansvarsbedömning. Läs mer här.

EcoVadis har bedömt Granos ansvarsfullhet två gånger. Vi har fått silver i båda bedömningarna.

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

 

För fabriker och fabriksområden

Få fastighetens skyltar och ljusreklam i skick

Din fastighet ska synas och det ska vara lätt och tryggt att röra sig där. Hos oss får du skyltar, ljusreklam och tejpningar under ett och samma tak. Fönsterdekor och ljusreklam garanterar att ditt företag syns. Skyltar gör det lättare för dina kunder att uträtta ärenden och styr samtidigt också företagets anställda.

Granos utbud omfattar följande produkter för synlighet:

Vi skapar skräddarsydda lösningar och du kan kombinera våra befintliga produkter och tjänster till en helhet som lämpar sig för din fastighet och dina lokaler.

Granos ljusreklam hos TAMK

 

Från bruksanvisningar till postning och lagring

Grano har blivit känt som ett tryckeri, men vi gör också mycket annat. Vi planerar och trycker (och vid behov skapar i digitalt format) bland annat följande med flera års erfarenhet:

Hos oss får du också marknadsföringslogistik och lagring för dina material. All information finns tryggt och lätt tillgänglig för din personal och dina intressentgrupper.

 

 

Marknadsföring och försäljning av din produkt

Marknadsföringen lyckas med rätta material

Det är mycket viktigt att presentera din produkt på rätt sätt för att den ska skilja sig från mängden på butikshyllan. Hos Grano får du hela paketet från POS-produkter till hyllor. Vår kompetenta konstruktionsplanering producerar också förpackningar och etiketter till industrin. Du får alltså bokstavligen hela paketet från början till slut hos oss. Vår produktion i Vanda har inspekterats och godkänts av Vanda stads livsmedelsmyndighet. Detta innebär att vi kan producera och vidareförädla kontaktmaterial.

preview-kampanjapakkaukset

 

Genomför din mässhelhet med Grano

Ska ditt företag delta i en mässa? Utöver mässkonstruktioner kan vi också producera mässinbjudningar, rollups, kundbrev och broschyrer. Det är vårt jobb att planera, installera och till slut också nedmontera mäss- och evenemangskonstruktionerna. Hos oss får du omfattande tjänster för grafisk design samt tjänster för marknadsföringsproduktion från planering till produktion. Du kan alltså vara säker på att ditt varumärke och framför allt dina produkter beaktas.

Imponerande mäss- och evenemangshelheter från Grano >>

Messusuunnittelu-ja-toteutukset-messut

 

Som stöd för ditt arbete

Materialhantering och beställningssystem hos Grano

Granos tjänst EMMi Materialhantering är en 100 % finländsk mediebank som är lätt att använda. Med hjälp av den effektiviserar du ditt arbete och håller viktiga filer i säkert förvar. Med EMMi säkerställer du att du hittar all väsentlig information på rätt ställe när du behöver den.

My Grano är ett bra verktyg då du vill beställa en stor mängd marknadsföringsmaterial som anpassats till ditt varumärke. My Grano är en webbläsarbaserad tjänst som erbjuder ett snabbt sätt att hantera, redigera och beställa de material och produkter som ditt företag behöver.

Grano sköter dokumentering och digitalisering av dina material

Oberoende av om det är fråga om digitalisering, dokumentering eller skanning av viktiga material, kan Grano sköta helheten. Vi kan digitalisera gamla dokument och även konfidentiella handlingar. Dessutom kan vi också förstöra pappren på ett informationssäkert sätt.

Vi skannar och arkiverar elektroniskt ditt företags tekniska ritningar, mappar och handlingar som ska förvaras i flera år. Granos elektroniska arkivering är den bästa lösningen för ditt företag för att hålla uppgifterna lättillgängliga.

EMMi-Lisaominaisuudet-1

 

Våra produktlösningar

Fordonsdekor och -foliering

Foliera din bil hos Grano och anslut dig till utomhusmediernas toppklass!

Materialhanteringstjänst EMMi

EMMi materialhantering möjliggör en smidig användning och delning av alla filer och material.

Etiketter

En snygg etikett gör att produkten skiljer sig från konkurrenterna och innehåller den produktinformation som köparen behöver.

Grano Media Tower™

Grano Media Tower™ är marknadens bästa lösning för evenemangskommunikation!

Fönsterdekor

Finns det sådana fönsterytor inne i eller utanför din lokal som kunde utnyttjas som reklamutrymme? Låt ditt meddelande synas med fönsterdekor!

Skyltar och informationstavlor

Styr dina kunder i rätt riktning med Granos skyltar och informationstavlor.

Logistiktjänster

Låt oss sköta såväl lagringen, förpackningen, postningen som själva leveransen av ditt företags produkter.

Reklamdekaler

Reklamdekaler väcker säkert uppmärksamhet! Vi har dekaler från mindre alternativ till större fönster- och golvdekaler.

Beställningskanalen My Grano

Beställningskanalen My Grano är en webbaserad tjänst som erbjuder ett lätt och snabbt sätt att hantera, redigera, personifiera och beställa företagets egna material och produkter från ett ställe.

Skanning och elektronisk arkivering

Skanning och elektronisk arkivering av dokument är en informationssäker och kostnadseffektiv lösning för lagring och smidig användning av information.

Anordnade av evenemang

Planerar du på ett evenemang men saknar genomförare? Du är på rätt plats!

Väggdekor för affärslokaler

Grano erbjuder marknadens mest omfattande tejpningstjänster för inomhuslokaler. Satsa på ett utseende som når, binder och synliggör ditt företags historia – utan mediakostnader!

Årsberättelser och företagsansvarsrapporter

Utarbetandet av årsberättelser och företagsansvarsrapporter behöver inte vara årets största projekt. Kontakta våra experter och låt oss planera en lösning som lämpar sig för just ditt företag!

Digitalisering och dokumenthantering

Genom digitalisering får dina gamla material en ny behändig och användbar form.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna