Gå direkt till innehållet

Branding av lokaler

Våra produktlösningar 
Branding av lokaler

Berätta ditt företags historia – synliggör ditt varumärke i dina lokaler

Grano är inredarens bästa vän och vi genomför brandingen av dina lokaler. Vi skapar imponerande lösningar och förverkligar även de vildaste idéerna i affärs- och verksamhetslokaler, butiker och restauranger samt på mässor och evenemang. Vi har flera års erfarenhet och omfattande kännedom om material. Vi vet att varje inredningselement och detalj kan göra ett intryck. 

Såhär ser vår verksamhet ut i praktiken: 

Ta Granos expert med i projektet redan från början för att säkerställa det bästa möjliga resultatet. Inredningsarkitekter har berömt oss för vår utmärkta kännedom om material och vår omfattande kompetens, som vi utvecklat tack vare vår erfarenhet. Med hjälp av dessa har arkitekter och inredare fått nya idéer genast i början av projektet. Samtidigt har man också undvikit fallgropar i planeringen – tack vare detta sparar du tid och framför allt pengar. 

Ditt projekt framskrider högklassigt och enligt tidtabellen från början till slut eftersom vi har en rikstäckande monteringstjänst och förståelse av distributionskedjor. Detta garanterar att vi sköter brandingen med jämn kvalitet i företagets alla lokaler och vid behov samtidigt. Ingen annan aktör i Finland har motsvarande tjänsteutbud. 

#brandingavlokaler #officebranding

Satsa på ett utseende som når ut, engagerar och synliggör ditt företags historia för både personalen och kunderna. Tillsammans gör vi dina lokaler fantastiska! 

Läs mer om våra produktlösningar för verksamhetslokaler

Digital Signage/digitala skärmar

Digitala skärmar väcker uppmärksamhet och kommunicerar effektivt.

Broschyrställ

Ett broschyrställ håller dina broschyrer i ordning och tillgängliga för dina kunder.

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Affischer

En affisch av hög kvalitet är behaglig för ögat och förmedlar budskapet effektivt.

Skyltar och informationstavlor

Styr dina kunder i rätt riktning med Granos skyltar och informationstavlor.

Reklamlakan, banderoller och tyger

Reklamlakan, banderoller och tyger lämpar sig utmärkt för dig som vill nå din målgrupp på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Reklamflaggor

Reklamflaggan är en nyckelspelare inom marknadsföringen av evenemang! Granos reklamflaggor tillverkas av högklassiga och hållbara material, så de lämpar sig också för krävande utomhusförhållanden.

Inredningselement

Grano har ett omfattande urval inredningselement som tillverkas av ekologisk re-board.

Väggdekor för affärslokaler

Grano erbjuder marknadens mest omfattande tejpningstjänster för inomhuslokaler. Satsa på ett utseende som når, binder och synliggör ditt företags historia – utan mediakostnader!

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna