Gå direkt till innehållet

Storformat garanterar en stor synlighet för ditt företag

Vi är den ledande tillverkaren av storformatprodukter i Finland och en föregångare på storformatmarknaden. Vi har en lösning som passar just dig när du behöver storformatbilder, stora utskrifter och helheter av dem. 

Storformat är vår grej: oberoende av om det är fråga om butiksmiljöer, informationsskyltar, evenemang, utomhusreklam, byggarbetsplatser eller -ställningar, mässor, fordonsfoliering, banderoller, fönster- eller kontorstejpningar, inredningsprodukter eller branding. Storformat lämpar sig för alla objekt. Objektet kan vara till exempel en mässa, ett museum, en restaurang, en byrå, en nöjespark, en motionspark, en idrottshall... och listan fortsätter! 

Inhemskt ursprung är vårt trumfkort. Alla våra storformatprodukter tillverkas på våra egna produktionsställen i Finland. Nätverket av våra egna montörer täcker hela Finland, så du får helheten som en nyckelfärdig lösning från planeringen av materialet och utseendet till monteringen. Våra anordningar representerar den effektivaste och högklassigaste toppen för industriell utskrift inom branschen. Vår egen ljusreklamproduktion gör det också möjligt att kostnadseffektivt kombinera LED-teknik med storformatprodukter, varvid produkternas uppmärksamhetsvärde blir ännu större. 

Vi beaktar hållbar utveckling och miljövänlighet i allt vi gör. Vi förhåller oss passionerat till våra kunders behov, från enskilda fönstertejpningar till branding av en hel butikskedja eller genomförande av utseendet för ett massevenemang med tusentals deltagare. 

Med Granos storformatutskrifter kommer du säkert att lyckas och skilja dig från mängden! 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Läs mer om våra produktlösningar

Fordonsdekor och -foliering

Foliera din bil hos Grano och anslut dig till utomhusmediernas toppklass!

Strandflaggor

Imponerande strandflaggor ger synlighet bland annat vid utomhusevenemang, i köpcentrum och på mässor.

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Skyltar och informationstavlor

Styr dina kunder i rätt riktning med Granos skyltar och informationstavlor.

Reklamlakan, banderoller och tyger

Reklamlakan, banderoller och tyger lämpar sig utmärkt för dig som vill nå din målgrupp på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt.

Reklamflaggor

Reklamflaggan är en nyckelspelare inom marknadsföringen av evenemang! Granos reklamflaggor tillverkas av högklassiga och hållbara material, så de lämpar sig också för krävande utomhusförhållanden.

Bildväggar

Stiliga bildväggar som anpassats till ditt företags varumärke gör din monter till en helhet som skiljer sig från de andra montrarna.

Rollups

Rollups erbjuder enkel synlighet på mässor, evenemang och i affärslokaler av alla slag.

Landsvägsreklam

Genom att placera reklam vid vägar når du de rätta målgrupperna utan konkurrens med andra annonsörer!

Byggplatstavlor och -skyltar

Du får byggplatstavlor och -skyltar snabbt och enkelt hos Grano!

Utomhusreklam

Med utomhusreklam når du din målgrupp utan den reklamström som konkurrenterna skapar. Grano erbjuder till exempel landsvägsskyltar, fönsterdekor och -foliering samt fordonsdekor och -foliering.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna