Gå direkt till innehållet

Material- och mediebank för allt digitalt material i ditt företag 

I dag är det särskilt viktigt att ditt företags material finns tillgängliga – oavsett var i Finland eller i världen du arbetar. Materialhanteringstjänsten EMMi möjliggör en smidig användning och delning av alla filer och material till exempel bland medlemmarna i en arbetsgrupp. Med hjälp av EMMi Materialhantering förvaras all behövlig information och material i god ordning och kan förmedlas lätt både inom ditt eget företag och till dina samarbetspartner. 

Närmare 200 företag litar redan på EMMi – både små och stora, inom flera olika branscher. Läs mer om hur vår materialbank kan användas inom tillverkningsindustrin.  

EMMi Materialhantering kan också användas med Synkka Media-integrationen för produktbilder och den är starkt kopplad till GS1. Synkka-tjänsten är en lösning för förmedling av produktinformation och digitalt material från varuleverantörer till handelsgrupper och andra mottagare av produktinformation. Genom öppna gränssnitt kan produktbilderna automatiskt överföras till behövliga aktörer samt till önskade kanaler såsom webbutiker och webbplatser. 

 EMMi Materialhantering används i webbläsaren och fungerar också på mobila enheter. Materialbanken lämpar sig utmärkt för överföring och arkivering av marknadsföringsmaterial, såsom bilder och produktinformation. Dessutom kan den användas som ett kommunikationsverktyg, vilket innebär att materialutbyten inom hela organisationen och mellan intressentgrupperna sker i en och samma tjänst. Tjänsten är lätt att använda och kan fullständigt anpassas enligt dina önskemål. 

Mindre manuellt arbete, färre Excel-filer och e-postmeddelanden

EMMi Materialhantering kan utvidgas med en valfri tjänst för projekthantering, som fungerar som ett gemensamt arbetsbord för organisationen och organisationens intressentgrupper. 

Med hjälp av tjänsten sker all arkivering, materialutbyte, kommunikationsplanering och godkännanden av provtryck i materialbanken. Med andra ord ger projektverktyget dig kontroll över hela produktionsprocessen och samlar alla partner kring ett bord. Projektens status och framskridande kan följas enkelt. Dina uppgifter är alltid uppdaterade och du har alltid tillgång till den rätta versionen. 

Fördelarna med EMMi Materialhantering i ett nötskal:

  • Tjänsten hjälper dig att enkelt och snabbt spara och dela ditt företags digitala material. 
  • Tjänstens mångsidiga egenskaper för förhandsgranskning och sökning gör det lätt att ladda upp, granska, kommentera, klassificera och dela material. 
  • Man kan skapa ett obegränsat antal olika avsnitt för olika användargrupper i tjänsten. 
  • Tack vare tjänsten kan du lätt kontrollera och kommentera materialen detaljerat utan att behöva skriva e-postmeddelanden eller göra provtryck – med en vanlig webbläsare. 

Så här loggar du in i EMMi Materialhantering 

Fint att ert företag använder EMMi Materialhantering! Med hjälp av tjänsten sparar, hanterar och delar du enkelt ditt företags digitala material. 
 
Varje EMMi är en självständig tjänst. Vi kan inte erbjuda en direkt webblänk till din tjänst, men du får hjälp med att logga in i ditt företags EMMi Materialhantering genom att kontakta den person inom ditt företag som ansvarar för EMMi. 

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna