Gå direkt till innehållet

Planering och produktion av marknads­förings­material

Våra produktlösningar 

Marknadsföringsmaterial över en disk

Vi är en one-stop shop för marknadsföring. Hos oss får du alla materialversioner kostnadseffektivt. Ditt budskap kan synas till exempel på en ljusreklam som är tiotals meter hög och på visitkort – vi kan uppfylla dina önskemål och producera olika versioner. 

Vi kan sköta ditt företags ombrytnings-, bildbehandlings- och produktionsprojekt. Vi tar hand om uppdatering av marknadsföringsmaterial även med snabb tidtabell. Grano producerar också digitala banners, skärmreklamer och publikationer med vilka du smidigt kan styra dina kunder i rätt riktning. Experterna i vårt produktionsteam planerar individuella material och olika butikslösningar snabbt när du vill att ditt företags verksamhet ska nå ut till världen. 

Du kan också lägga ut hela produktionen av din marknadsföring till oss – vi utser ett eget team för dig. Vi agerar i enlighet med den överenskomna processen och hanterar materialen och materialproduktionen för dig. I vår modell för utläggning får du använda My Grano-beställningskanalen för trycksaker och vi förhandlar fram skräddarsydda priser för dina trycksaker. Vi kan göra arbetena flexibelt till ett timpris, enligt projektspecifik överenskommelse eller i enlighet med en praktisk retainer-modell. Allt passar oss. 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Produktionstjänster inom marknadsföring kan omfatta

  • grafisk design och ombrytning
  • textarbeten (korrekturläsning, textredigering)
  • översättningstjänster 

*Våra digitala produkter är bland annat digitala tidningar och broschyrer, banners, produktbilder för webbutiker, visuella element för marknadsföring per e-post samt material för digitala visningar, television och sociala medier. 

Du kan också lägga ut hela produktionen av marknadsföringen till oss – då utser vi ett eget expertteam för dig

Vi agerar i enlighet med den överenskomna processen och hanterar materialen och materialproduktionen för dig. 

  • Utläggning är till nytta för dig eftersom 
  • materialen är alltid under kontroll och hålls uppdaterade 
  • vi ansvarar för processen och produktionen av marknadsföringen 
  • beställningarna och priserna är transparenta och kan rapporteras 
  • du sparar tid och resurser. 

 

Läs mer om våra produktlösningar

Kundtidningar

Kund-, personal- och organisationstidningar är ett utmärkt sätt att skilja sig från andra i mitten av informationsflödet. En tryckt, fysisk tidning med aktuellt och nyttigt innehåll fastnar i minnet. 

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Utläggning av produktionen av marknadsföring

Utkontrakteringstjänsten är utvecklad särskilt för företag, som behöver genomföra en större mängd kontinuerlig och upprepad marknadsföring på ett flexibelt sätt.

Tillgängliga material

Med tillgängliga material betjänar du dina kunder optimalt.

Produktfotografering och bildbehandling

En bra produktbild berättar mer än tusen ord.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna