Gå direkt till innehållet

Grano som företag

Grano är ett finländskt flerbranschföretag. Vi har lösningar för marknadsföring och kommunikation som främjar kundens försäljning, varumärke och resultat, allt från digitala tjänster till trycksaker.

 

Företagsinformation om Grano

Vem är vi

Vi är ett finländskt flerbranschföretag. Vi ger våra kunder de bästa lösningarna på olika tryckta och digitala ytor på ett ansvarsfullt och resultatrikt sätt. Vi maximerar budskapens effektivitet på rätta ytor tillsammans med våra kunder.

Vår unika expertgemenskap behärskar högteknologin och är skicklig i hantverk. Vår produktion i sin helhet ligger i Finland och vi sysselsätter cirka 900 yrkespersoner från huvudstadsregionen till Lappland.

Vi hör till Panostaja-koncernen.

Våra värderingar

Värderingarna styr våra aktioner och bygger företagskulturen.

Vi vill vara en tillförlitlig partner till våra kunder och intressentgrupper. Man kan lita på oss. Alltid. Vi håller våra löften.

Vi vill erbjuda våra kunder en suverän serviceupplevelse och komma med den bästa lösningen. Vi agerar tillsammans med den bästa serviceattityden och är stolta över vårt kunnande.

Vi uppmuntrar till kreativitet och beaktar även de vildaste av idéer. Vi avancerar med glädje, skicklighet och djärvhet för våra kunders bästa.

Vår vision

Granos vision är att producera kommunikation med största möjliga effekt. Vår kund har ett varumärke och producerar det kommunikativa innehållet, Grano sköter resten som tjänst.

Vår uppgift är att synliggöra vår kund, erbjuda en unik serviceupplevelse och förverkliga även omöjliga kommunikationsidéer i kanaler som är väsentliga med tanke på målgruppen.

I toppen av hållbar utveckling

Hållbar utveckling är ett viktigt värde för oss. Och dessa är inte bara tomma ord. Våra produkter tillverkas i första hand i Finland, så vi bidrar till sysselsättningen och den ekonomiska tillväxten i Finland. Granos samtliga enheter följer principerna enligt miljösystemen ISO 14001 och ISO 9001 i sin verksamhet.

Vi har dessutom förbundit oss till kraven och värdena enligt standarderna FSC®, PEFC och miljömärket Svanen. Vi tror starkt på att satsningar på miljövänliga material är en investering som betalar sig mångdubbelt.

Vår kunddata behandlas enligt GDPR-lagstiftningen.

Grano i siffror:

21

Verksamhetsorter i Finland

111,5

Miljoner € i omsättning

900

Antal anställda ca.