Gå direkt till innehållet

Ljusreklam och ljustavlor gör ditt företag synligare

Med högklassiga ljusreklamer säkerställer du att dina affärslokaler och ditt varumärke syns. En väldesignad och imponerande ljusreklam fäster kundernas uppmärksamhet och lockar nya kunder till dina lokaler. 

Vi erbjuder reklamtorn, pyloner,butiksmiljöer, informationsskyltar, Digital Signage-produkter, tejpningar och storformatutskrifter – snabbt och kostnadseffektivt. Tack vare vår erfarenhet och vår långt utvecklade serviceprocess kan vi också erbjuda snabba leveranser och flexibla leveranstider. 

Vår ljusreklamproduktion och våra monteringstjänster betjänar dig i hela landet. Dessutom sköter vi underhållet av dina ljusreklamer samt uppdateringen av dem enligt ditt företags behov. 

Välj en ljusreklam eller en ljustavla – så lyser du alltid! 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Läs mer om våra produktlösningar

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Ljusreklam med fristående bokstäver

En ljusreklam med fristående bokstäver är en imponerande lösning som väcker uppmärksamhet och lämpar sig för många slags miljöer.

Ljusreklam med hölje

Ljusreklam med hölje möjliggör en jämn och effektiv belysning av den önskade informationen.

Skräddarsydda ljusreklamer

Grano erbjuder skräddarsydda ljusreklamer också för krävande behov.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna