Gå direkt till innehållet

Trycksaker enligt dina önskemål

Trycksaker berättar ditt företags historia och kompletterar en enhetlig företagsimage. Vi har rykte om oss som det mångsidigaste tryckeriet i Finland, och inte utan orsak. Vi planerar och producerar trycksaker för både inomhus- och utomhuslokaler. Berätta för oss vad du vill ha – vi förverkligar det. Vi kan göra bland annat broschyrer, kundtidningar, årsberättelser, böcker, förpackningar, bildväggar och storformatutskrifter. 

Vi har ett enormt utbud. Det omfattar exempelvis bildställ, flaggor, rollups, bildväggar, strandflaggor samt stora utomhusställ för evenemang eller vid huvudleder. Och listan kunde göras ännu längre. 

Vi planerar och tillverkar alla material i Finland och vårt monteringsnätverk täcker hela landet. Du kan också välja trycksaker som nyckelfärdig lösning, varvid du inte behöver oroa dig för något. Vi tar hand om allt från planeringen av materialen och utseendet till genomförandet. 

Kontakta oss och berätta vad du behöver, vare sig det är fråga om en enskild tejpning av öppettider, branding av en hel butikskedja eller genomförandet av utseendet för ett megaevenemang. 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Läs mer om våra produktlösningar

Kundtidningar

Kund-, personal- och organisationstidningar är ett utmärkt sätt att skilja sig från andra i mitten av informationsflödet. En tryckt, fysisk tidning med aktuellt och nyttigt innehåll fastnar i minnet. 

Broschyrer

En broschyr av hög kvalitet förmedlar information och fastnar i minnet hos ditt företags kunder.

Flygblad

Högklassiga flygblad kommunicerar lätt och kostnadseffektivt.

Grafisk design och ombrytning

Granos experter tar med entusiasm och yrkesskicklighet emot utmaningarna med ditt företags grafiska design.

Affischer

En affisch av hög kvalitet är behaglig för ögat och förmedlar budskapet effektivt.

Boktryck

Vi erbjuder dig alla boktrycktjänster snabbt, mångsidigt och kostnadseffektivt. Med stort hjärta och de bästa tryckpressarna.

Kort & inbjudningar

Fina kort och inbjudningar är pricken över i för evenemanget och lockar nya deltagare.

Visitkort

Ett högklassigt visitkort ger ett gott första intryck och förmedlar dina kontaktuppgifter till kunden. Granos visitkort kan fullständigt anpassas enligt dina behov med mångsidiga effekter och material.

Tryckeritjänster

Grano har rykte om sig som det mångsidigaste tryckeriet i Finland, och inte utan orsak. Vi planerar och genomför vad som helst du vill för både inomhus- och utomhuslokaler.

Landsvägsreklam

Genom att placera reklam vid vägar når du de rätta målgrupperna utan konkurrens med andra annonsörer!

Produktfotografering och bildbehandling

En bra produktbild berättar mer än tusen ord.

Utomhusreklam

Med utomhusreklam når du din målgrupp utan den reklamström som konkurrenterna skapar. Grano erbjuder till exempel landsvägsskyltar, fönsterdekor och -foliering samt fordonsdekor och -foliering.

Årskalendrar

En högklassig årskalender kan användas både inom företaget och som företagspresent. Hos Grano får du årskalendrar med önskad anpassning snabbt och kostnadseffektivt.

Årsberättelser och företagsansvarsrapporter

Utarbetandet av årsberättelser och företagsansvarsrapporter behöver inte vara årets största projekt. Kontakta våra experter och låt oss planera en lösning som lämpar sig för just ditt företag!

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna