Gå direkt till innehållet

Digitalisering och dokument­hantering

Digitalisering och dokumenthantering

Genom digitalisering får dina gamla material en ny behändig och användbar form

Är det dags att överföra gamla avtal till digitalt format? Vill du ersätta ett gammalt arkiv som kräver mycket utrymme med en praktisk digital lösning? Grano hjälper dig med digitaliseringen av ditt material! 

Vi har en lång erfarenhet av digitaliseringstjänster. Vi sköter nästan alla digitaliseringsuppgifter och under årens lopp har våra tjänster haft en stor mängd nöjda kunder. Utöver den egentliga digitaliseringen kan vi också konvertera material från elektronisk till fysisk form. 

Material som vi oftast digitaliserar omfattar böcker, tidningar, fotografier och pappersmaterial såsom avtal. Vi producerar digitala dokument av bland annat ritningar, mikrofilmer, mikrokort och bildmaterial. Vår yrkesskicklighet garanterar att vi kan digitalisera även utmanande material, exempelvis sköra blad eller böcker som inte fullständigt kan öppnas. Utöver dessa kan vi också hantera stora bilder. 

Vi erbjuder digitaliseringstjänster överallt i Finland och vid behov arbetar våra experter i dina lokaler. Kontakta oss, så söker vi digitaliseringslösningar som passar just dina behov! 

Vi erbjuder också följande tilläggstjänster:

  • konsultering och rådgivning 
  • efterbehandling, bland annat textigenkänning, produktion av PDF-filer som är färdiga att publiceras samt elektronisk förvaringsplats 
  • förbehandling och gallring (nitningar, pappersklämmor och radering av duplikat) 
  • informationssäker förstöringstjänst 

Vad har vi specialiserat oss på? 

  • omfattande helheter 
  • material i dåligt skick som kräver varsam behandling 
  • mikrofilmstjänster 
  • konfidentiella arbeten upp till den tredje skyddsnivån 

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna