Gå direkt till innehållet

Skärm­lösningar

Kommunicera digitalt, informera i evenemang och styr dina kunder till rätt plats. Oberoende av om du behöver en skärm utomhus eller inomhus, för ett stort eller ett litet utrymme, kan du lita på Granos skärmlösningar och Grano Media Tower™.

Upptäck våra lösningar
  • Grano Media Tower
  • VUSION Rail

Skärmlösningar för inomhuslokaler

Behöver du en pekskärmkiosk till ditt evenemang eller en video-rollup som anpassats enligt ditt företags varumärke? Vill du göra reklam för dina produkter i korridorerna i ett köpcentrum eller på din affärslokals ytterfönster? Vi har alla skärmlösningar som du behöver och de anpassas enligt dina behov. 

Väderbeständiga skärmar för utomhusbruk 

Granos utbud innehåller väderbeständiga skärmar, pyloner och LED-skärmar för utomhusbruk samt imponerande LED-skärmar för landsvägsreklam. På skärmarna kan vid behov tilläggas funktioner för fjärrkontroll och kameraövervakning. Experterna på Grano kan skapa en lösning som lämpar sig för ditt företag och med vilken du kommunicerar digitalt såväl i solsken som i störtregn. 

Grano Media Tower™ är din lösning för stora evenemang 

Med hjälp av våra stora, flyttbara och högupplösta Media Tower-hyresskärmar syns ditt meddelande även på stora publikevenemang såsom på idrottsevenemang, festivaler och utomhuskonserter samt på andra massevenemang. 

Våra dubbelsidiga LED-skärmar kan användas antingen vertikalt eller horisontellt och de lämpar sig för många behov. På våra Media Tower-skärmar kan du visa videor, bilder eller annat digitalt innehåll som representerar företagets varumärke. Du kan använda skärmarna som informationstavlor eller för att ge människor anvisningar i en nödsituation i evenemangsområdet. 

Du kan fjärrstyra skärmarna separat eller i en serie varvid samma innehåll samtidigt syns på alla skärmar. Fjärrstyrningen av Media Tower-skärmarna sker via en SaaS-tjänst (Software as a Service), vilket innebär att du i realtid kan uppdatera det innehåll som visas på skärmarna oavsett var du är, förutsatt att skärmarna är kopplade till nätet. Genom att sälja annonsutrymme på skärmarna kan du också kompensera kostnaderna för hyrningen av dem. 

Hos oss får du också vid behov innehållsproduktion samt -hantering som tjänst. Har du färdigt material som du vill visa på skärmen? Vi kan göra det! Har du funderat på hur du kan synliggöra din produkt i ett livligt utrymme? Fråga oss! 

Koldioxidneutrala trycksaker från Grano

Läs mer om våra produktlösningar
för butiker

Digital Signage/digitala skärmar

Digitala skärmar väcker uppmärksamhet och kommunicerar effektivt.

Grano Media Tower™

Grano Media Tower™ är marknadens bästa lösning för evenemangskommunikation!

VUSION Rail -hyllkantsskärm

VUSION Rail -hyllkantsskärmen är både en imponerande produkt som svänger blickar och en praktisk hjälpare i prissättningen. Den rörliga bilden väcker dina kunders uppmärksamhet i butikernas korridorer och skiljer ditt företag och framför allt dina produkter från konkurrenterna.

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna