Gå direkt till innehållet

Målgrupper och kundregister

Målgrupper och kundregister

Söker du nya kunder eller behöver du mer information om dina nuvarande kunder?

Med hjälp av Granos Målgruppstjänster når du alla finländska konsumenter. Vi skaffar också uppgifter om beslutsfattare i företag för dig för att underlätta marknadsföringen och försäljningen. Vid behov uppdaterar, berikar och analyserar vi också ditt befintliga kundregister, ditt företags värdefullaste kapital! 

Tjänsten för konsumentmålgrupper innebär att vi förmedlar konsumenternas namn- och adressuppgifter för direktmarknadsföring och information. Uppgifter kan väljas bland annat på basis av kön, ålder, familjestorlek, socioekonomisk ställning eller till exempel ägande av en semesterbostad. Det finns många urvalskriterier vilket erbjuder en möjlighet att noggrant rikta marknadsföringen. 

Tjänsten för företagsmålgrupper innebär att vi förmedlar kontaktuppgifter till företag och näringsidkare samt föreningar och deras beslutsfattare. Kontaktuppgifter tillhandahålls för tryckt och elektronisk kommunikation samt telefonmarknadsföring. Uppgifter kan väljas exempelvis på basis av företagens läge, bransch, omsättning och riskklassificering. Uppgifter om beslutsfattare kan väljas på basis av personens ansvarsområde, vilket innebär att b2b-kommunikationen överensstämmer med GDPR-bestämmelserna. 

Med hjälp av Grano Diesel kan du nå finländarna och noggrant närma dig de människor du vill – och sparar tid och pengar. Vi är föregångare bland annat i planeringen av målgrupper och den fortsatta bearbetningen av kundregister. Tack vare dessa fungerar dina kampanjer på alla nivåer. 

Uppdatering, berikning och analys av kundregister 

Uppdateringstjänst 

Med hjälp av uppdateringstjänsten uppdaterar du ditt kundregister på en gång. Det lönar sig att hålla kundregistret uppdaterat eftersom det är ditt företags värdefullaste kapital. 

 

Berikning av kunduppgifter 

Berikning av kunduppgifter ger dig mer information om de personer som redan finns i kundregistret. På så sätt förstår du kundernas beteende samt riktar och personifierar marknadsföringen bättre. 

Analys och profilering av kundkretsen 

Genom analys och profilering av kundkretsen får du en exakt bild av hurdana dina kunder är och vad som skiljer dem från den valda kontrollgruppen. Med hjälp av profilering ökar du din förståelse för dina kunder. 

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna