Gå direkt till innehållet

Kimmo Kolari blir Granos nya verkställande direktör

Den nya verkställande direktören för serviceföretaget inom marknadsföring och kommunikation Grano är Kimmo Kolari. Kolari har en mångsidig internationell karriär bakom sig. Före sitt arbete som verkställande direktör har han arbetat som Granos tf. verkställande direktör.

Den nya verkställande direktören för serviceföretaget inom marknadsföring och kommunikation Grano är Kimmo Kolari, ingenjör i boktryckningsteknik, MBA (f. 1972). Kolari har arbetat som Granos vice verkställande direktör och tf. verkställande direktör och börjar sitt arbete som företagets verkställande direktör genast.

Kolari har mångsidiga kunskaper i utveckling och ökning av externaliseringstjänster inom marknadsföring internationellt och i hemlandet samt en stark kännedom om tryckeribranschen. Innan sitt arbete hos Grano har Kolari arbetat bland annat i ledningsuppgifter vid Fuji Xerox i Asien och Stillahavsområdet samt inom Nordic Morning-koncernen.

”Grano har mycket potential och vi kan producera mycket mervärde för våra kunder genom att göra det möjligt för dem att skapa kommunikation med största möjliga effekt samt genom att hjälpa dem i vardagen. Som verkställande direktör har jag för avsikt att fortsätta främja denna strategi och jag väntar ivrigt på att vi ska slutföra våra nuvarande projekt såsom utbyggnaden av Granos storfabrik i Vanda. Jag tror att min internationella bakgrund och det faktum att jag är en boktryckeriperson i tredje generationen kommer att vara till stor nytta”, säger Kolari.

Kimmo Kolari har arbetat som tf. verkställande direktör efter att Granos föregående verkställande direktör Pekka Mettälä lämnade uppgiften.

Mer information:

Kimmo Kolari
Verkställande direktör
Grano Oy
kimmo.kolari@grano.fi

Artikeln har publicerats 15.02.2022 och den har uppdaterats 6.02.2024.